Početna Broj 197 TEST: Huawei P10 Plus VS. Huawei P10 Lite

TEST: Huawei P10 Plus VS. Huawei P10 Lite

Dva derivata ovogodišnjeg flegšipa kompanije Huawei potpuno zaokružuju ponudu i dodaju novi sloj asfalta na putu ka tronu industrije mobilnih telefona

Panasonic TV

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite je najmlađi izdanak „lajt“ loze, koja se još od modela P8 Lite ustoličila kao jedna od najatraktivnijih ponuda u srednjoj klasi Androida. Novi model nastavlja slavnu tradiciju i izdvaja se kao trenutno jedan od telefona sa najboljim odnosnom cene i mogućnosti.

ATV & NAUTICA 2020

Za cenu koja je skoro dvostruko niža od modela P10 dobija se veoma dobro opremljen aparat sa nešto većim ekranom i opcijom za korišćenje dve SIM kartice. Dizajn oba aparata je veoma sličan, čak možda i nešto lepši u Lite izvedbi, dok je kvalitet izrade identičan (aluminijumska šasija, zaobljene ivice i uglovi, staklo na poleđini i tanak profil). Na osnovu izgleda ovaj telefon nije moguće odvojiti od premium modela drugih proizvođača. Senzor otiska prsta ostao je poleđini, što je ipak praktičnije, ako uzmemo u obzir navike starih korisnika od kojih se očekuje da nastave u istom pravcu.

Leave a Reply