Početna Broj 207 Huawei Y7 Prime – Jeftin, veliki telefon

Huawei Y7 Prime – Jeftin, veliki telefon

Koketiranje s iPhone izgledom se ne može skrivati.

Odmah se primećuje tanka silueta i visoka figura, pa ako ste ciljali veliki ekran za malo para, ovo je jedna od prilika.
Prednost velikog ekrana se ogleda u mogućnosti da se površina raspodeli na dva dela, pa recimo na gornjem gledate Youtube video, a na donjem pretražujete internet ili čitate novine.

Naravno da uvek možete uposliti ceo ekran samo za jednu stvar. Šest inča je sasvim ok za gledanje filma ili da se prepustite mobilnim igrama.

Već u startu smo pomenuli da je ovo osnovni model, pa da vam skrenemo pažnju na neka ograničenja. Pre svega, kvalitet displeja je odgovarajuća ceni. Dobar je za konzumaciju u zatvorenom prostoru, sa primerenim osvetljenjem. Napolju na jakom i direktnom suncu je otežano čitanje.

Druga stvar koju smo primetili je spor prenos podataka preko WiFi mreže, kao i slabljenje signala ako se „sakrijete“ iza zida.

Na kraju još da dodamo da je zvuk sa pesama i videa koje smo puštali za koji decibel tiši nego što smo navikli. Audio priključak (3,5 mm) je prisutan, i slušanje muzike preko vaših slušalica je preporuka s naše strane.

Dobre osobine Y7 Prime su identifikacija vlasnika. Od savremenih načina tu su otiska prsta i identifikacija lica (s otvorenim očima). Oba su izuzetno brza i precizna, i Huawei je poznat po tome. Čak bi naznačili da je najprodavaniji kineski proizvođač telefona jedan od boljih po pitanju sigurnosti.

Leave a Reply