Početna Broj 207 Huawei Y7 Prime – Jeftin, veliki telefon

Huawei Y7 Prime – Jeftin, veliki telefon

Koketiranje s iPhone izgledom se ne može skrivati.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Odmah se primećuje tanka silueta i visoka figura, pa ako ste ciljali veliki ekran za malo para, ovo je jedna od prilika.
Prednost velikog ekrana se ogleda u mogućnosti da se površina raspodeli na dva dela, pa recimo na gornjem gledate Youtube video, a na donjem pretražujete internet ili čitate novine.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Naravno da uvek možete uposliti ceo ekran samo za jednu stvar. Šest inča je sasvim ok za gledanje filma ili da se prepustite mobilnim igrama.

Već u startu smo pomenuli da je ovo osnovni model, pa da vam skrenemo pažnju na neka ograničenja. Pre svega, kvalitet displeja je odgovarajuća ceni. Dobar je za konzumaciju u zatvorenom prostoru, sa primerenim osvetljenjem. Napolju na jakom i direktnom suncu je otežano čitanje.

Druga stvar koju smo primetili je spor prenos podataka preko WiFi mreže, kao i slabljenje signala ako se „sakrijete“ iza zida.

Na kraju još da dodamo da je zvuk sa pesama i videa koje smo puštali za koji decibel tiši nego što smo navikli. Audio priključak (3,5 mm) je prisutan, i slušanje muzike preko vaših slušalica je preporuka s naše strane.

Dobre osobine Y7 Prime su identifikacija vlasnika. Od savremenih načina tu su otiska prsta i identifikacija lica (s otvorenim očima). Oba su izuzetno brza i precizna, i Huawei je poznat po tome. Čak bi naznačili da je najprodavaniji kineski proizvođač telefona jedan od boljih po pitanju sigurnosti.

Leave a Reply