Početna Gadgets I tablet i laptop – Sony Vaio duo 13

I tablet i laptop – Sony Vaio duo 13

Momacki auto – Infiniti HEADER

Nakon „tumaranja u mutnom“, laptop je našao svoju sledeću formu! Nova forma sadrži ekran veći od tableta, a tastatura je tik ispod i očas posla se „montira“


Konzumiranje sadržaja preko ekrana je sve popularnije, a tastatura je zapala u drugi plan. Međutim, svima je jasno da za stvaranje sadržaja treba još nešto osim ekrana. Laptop je u poslednjih nekoliko godina doživeo mnoge varijacije. Položaj ekrana i tastature je više puta menjan, ne bi li se našla dobitna kombinacija. Sony je napravio još jednu modifikaciju, stvorivši od laptopa veliki mobilni telefon, sa slajd qwerty tastaturom.
Ekran od 13 inča sa sobom donosi i veliku onscreen tastaturu, koja je sasvim dobra za pisanje nekoliko rečenica teksta. Za ozbiljnije tekstove služi fizička tastatura, koja se nalazi ispod ekrana. Kada se ekran digne za 45 stepeni, na drugi fiksni položaj, oslobađa se pristup tastaturi. Tastatura ima kratak hod i veoma je komotna za dugo kucanje. Ispod tastature je mali tačped. Kako nema mnogo prostora za tačped, levi i desni tasteri su na njegovom donjem rubu.

…Više u Tech Lifestyle avgust, 2013.

EON 1 godina