Početna Gadgets iPhone u ogledalu – ZTE Blade D6

iPhone u ogledalu – ZTE Blade D6

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Na manifestaciji Mobile World Congress Shanghai, ZTE je predstavio model telefona Blade koji prilično podseća na iPhone 6. Ako se ostave po strani optužbe za kopiranje, telefon izgleda lepo, ali se isto ne može reći za njegove specifikacije. Očigledno je da nije zamišljen da bude perjanica ponude ovog proizvođača. Ima 5-inčni HD displej, pogoni ga četvorojezgarni čip od 1.3GHz sa 2GB RAM-a. Svojom debljinom od svega 6.95mm, Blade 6 može da parira modelu iPhone 6, a napravljen je od elegantnog aluminijuma 6013 koji mu daje skupoceni izgled.

Sadrži inovativnu „fiokicu“ u koju može da stane micro SIM kartica, plus dodatna nano SIM ili microSD kartica. Dakle, u pitanju je dual SIM telefon, ali uz odricanje od microSD kartice, što baš i nije dobra ideja jer je interna memorija telefona skromnih 16GB. Tu su i zadnja kamera od 13MP, prednja širokougaona kamera od 5MP i svi uobičajeni priključci i senzori.

IFA 2019 IN PAGE

Tokom ove manifestacije, ZTE je takođe najavio i SmartHome, svoju verziju automatizovanog doma. SmartHome je zapravo čvorište koje komunicira sa kućnim uređajima koje svakodnevno koristite, od prekidača za svetlo do bebi-monitora. Kao i većina sličnih uređaja, podržava 4G LTE i u radu se oslanja na aplikaciju instaliranu na pametnom telefonu ili tabletu. Nije najavljeno kada će se pojaviti na tržištu niti kolika je očekivana cena.

ZTE-SmartHome-630x473

Leave a Reply