Početna FOTO / VIDEO Iskusite velike količine muzike sa novim Panasonic Hi-Fi sistemima

Iskusite velike količine muzike sa novim Panasonic Hi-Fi sistemima

ATV & NAUTICA 2020

Novi, kompaktni Hi-Fi Panasonic sistemi – modeli SC-CMAX5 i SCMAX400 – isporučuju nesvakidašnji kvalitet zvuka, i to ne samo u strogo muzičkom smislu. Savršeni osećaj klupske zabave ili kućnih zabava, izuzev odličnog zvuka, osiguran je i raznobojnim svetlećim efektima. Taj set predstavlja integralni deo oba ova modela. Jedino što je potrebno jeste odlučiti se između prenosnog modela (SC-CMAX5) i tabletop (MAX400) verzije.

Panasonic CMAX5: Disko klub u pokretu
Prenosni Hi-Fi sistem CMAX5, sa izlaznom RMS snagom od 1000 vati, daje vam čiste vokale i snažan bas gdegod se nalazili. Ovaj „muzički sanduk“ sadrži trostruko digitalno pojačalo sa visokotonskom jedinicom promera 6 cm, srednjetonskom promera 10 cm i super-bas jedinicom od 25 cm. Čiste vokale osigurava spomenuti visokotonac, izrađen od dvoslojne membrane načinjene od bambusa. A ako želite dodatno naglasiti bas tonove, na raspolaganju vam je D.BASS opcija koja će vodeće bas linije učiniti još čvršćima. Takođe, ako niste sigurni kakav zvuk volite, slobodno izaberite jednu od 13 opcija koje vam nudi ekvilajzer (Rock, Pop, ali takođe i Samba ili Dangnut). Za posebno iskustvo slušanja, izaberite DJ Jukebox opciju, u sklopu koje se nalazi alat Mix Plax koji automatski „miksuje“ pesme.

ATV & NAUTICA 2020

CMAX5 moguće je spojiti i na drugo pojačalo ili muzički sistem sa integrisanim zvučnicima i pojačalom, pa je tako muziku moguće čuti i na eksternim zvučnicima. Takođe, na raspolaganju korisnicima je i karaoke opcija – sve što je potrebno učiniti jeste da spojite par mikrofona i pronaći partnera za duet. A ako želite isprobati i nekoliko gitarskih rifova, samo spojite gitaru na ulaz za mikrofon i koristite sistem kao kombinaciju pojačala i zvučnika. Čak možete i snimiti ono što ste upravo odsvirali.

Panasonic MAX400: Simulacija klupske atmosfere za DJ entuzijaste
Ako preferirate fiksno mesto kada je posredi reprodukcija muzike, zaboravite na točkiće i razmislite o ovom modelu. MAX400 može ispuniti prostor zvukom snage 2400 vati (RMS): tri odvojena pojačala isporučuju čisti, puniji i detaljniji zvuk na svim frekvencijama. Stoga nije čudno da je bas-refleks sistem sa zvučničkom jedinicom promera 30 cm nazvan Airquake Bass.

MAX400 nudi 2 gigabajta prostora za memorisanje MP3 datoteka. Poput modela CMAX5, podržava i karaoke opciju. Muziku možete reprodukovati sa CD-a, putem Bluetootha, USB-a i AUX-IN linijskog ulaza.

028_fy2015_panasonic_kompaktanlagen_gs_max4000_front_h141224

Leave a Reply