Početna Gadgets Kingston AiO prenosiva memorija

Kingston AiO prenosiva memorija

Kingston Digital Europe je najavio svoj novi čitač kartica, MobileLite Duo 3C. Ovaj čitač microSD kartica poseduje dvojni interfejs kako bi radio sa USB Type-A i Type-C portovima, budući da je posebno pravljen za uređaje sa USB Type-C portovima.

MobileLite Duo 3C je kompatibilan sa USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) specifikacijom i nudi velike brzine prenosa i čitanja videa, fotografija i drugih velikih fajlova. Uređaj čita microSD / SDHC / SDXC, UHS-I kartice i podržava najnovije brzine kartica. Kompaktne metalik forme, MobileLite Duo 3C sa lakoćom staje u ranac, torbicu ili džep, kako biste ga uvek imali pri ruci.

„MobileLite Duo 3C je sveobuhvatan čitač kako za novije tako i za starije sisteme, budući da radi sa novim USB Type-C i Type-A uređajima,“ izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. „Uređaji sa podrškom za USB Type-C su sve popularniji i naš novi čitač kartica idealan je za ličnu ili profesionalnu upotrebu; a budući da je kompaktan i lagan, možete ga nositi sa sobom gde god vam je potreban.“

MobileLite Duo 3C dolazi sa dvogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i čuvenom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posetite ovaj link.

Leave a Reply