Početna Gadgets Kingston AiO prenosiva memorija

Kingston AiO prenosiva memorija

ATV & NAUTICA ATV

Kingston Digital Europe je najavio svoj novi čitač kartica, MobileLite Duo 3C. Ovaj čitač microSD kartica poseduje dvojni interfejs kako bi radio sa USB Type-A i Type-C portovima, budući da je posebno pravljen za uređaje sa USB Type-C portovima.

MobileLite Duo 3C je kompatibilan sa USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) specifikacijom i nudi velike brzine prenosa i čitanja videa, fotografija i drugih velikih fajlova. Uređaj čita microSD / SDHC / SDXC, UHS-I kartice i podržava najnovije brzine kartica. Kompaktne metalik forme, MobileLite Duo 3C sa lakoćom staje u ranac, torbicu ili džep, kako biste ga uvek imali pri ruci.

ATV & NAUTICA 2020

„MobileLite Duo 3C je sveobuhvatan čitač kako za novije tako i za starije sisteme, budući da radi sa novim USB Type-C i Type-A uređajima,“ izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. „Uređaji sa podrškom za USB Type-C su sve popularniji i naš novi čitač kartica idealan je za ličnu ili profesionalnu upotrebu; a budući da je kompaktan i lagan, možete ga nositi sa sobom gde god vam je potreban.“

MobileLite Duo 3C dolazi sa dvogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i čuvenom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posetite ovaj link.

Leave a Reply