Kompanija Klipsch se zvanično priključila ludilu oko bežičnih slušalica izbacivši model T5 True Wireless. Sa cenom od 199 dolara, ove slušalice spadaju u skuplji izbor među bežičnim modelima, a za ovu cenu dobijate bateriju koja traje veoma dugo i sjajno dizajniranu kutiju za punjenje u stilu Zippo upaljača.

Retro dizajn samih slušalica možda nije za svakoga, ali zvuk je zaista vrhunski, sa bogatim, punim basovima i čistim, jasnim visokim tonovima.
Ako vam se sviđa dizajn, zvuk vas definitivno neće razočarati.

U kompaniji Klipsch su odlučili da postave komande na obe slušalice, tako da je potrebno malo vežbe da se zapamti koje komande su na kojoj slušalici. Spoljni paneli na svakoj od slušalica se ponašaju kao multifunkcionalni dugmići – jednim pritiskom na dugme leve slušalice pokrenućete glasovnog asistenta na vašem mobilnom uređaju, a kada ga pritisnete dok je poziv u toku blokiraćete četiri mikrofona koja imate na raspolaganju.

Komanda na desnoj slušalici kada se jednom pritisne služi za puštanje/pauziranje muzike, a služi i za upravljanje pozivima.
Što se tiče jačine zvuka, preko leve slušalice povećavate jačinu zvuka, a preko desne smanjujete, to radite tako što držite dugme par sekundi, a kada dvaput pritisnete komandu na slušalici onda se vratite na prethodnu pesmu (leva slušalica) ili preskočite pesmu (desna slušalica).

Generalno gledano, dugmići su jednostavni za rukovanje.
USB-C kabel za punjenje koji dobijate uz ove slušalice je duži nego što je to inače slučaj.
Tu je i USB adapter za one kojima fali USB-C portova za punjenje. I to je to – u kompaniji Klipsch ne vole da preteruju sa dodacima.

1
2
Prethodni tekstRaymarine – Specijalisti za brodsku elektroniku
Sledeći tekstRockford Fosgate

Leave a Reply