Početna Gadgets Kvadratna flaša za vodu koja se otvara na oba kraja – The...

Kvadratna flaša za vodu koja se otvara na oba kraja – The Square

blank
Panasonic TV

Problem broj jedan sa bocom vode: ne možete je dobro očistiti unutra, posebno dno da ne bi došlo do pojave bakterija. Očigledno je da to uopšte nije dobro za nas…

Dobro, onda, govorimo o rešenju iz 2012. godine nazvanim “čista boca” od kog nam dolazi proizvod Kvadrat “The Square. Dve godine kasnije Kvadrat koga svi hvale dobija novu verziju, drugu generaciju modela. Deli mnogo toga sa svojim prethodnikom, uključujući i uklanjanje dna za lakše ćišćenje i originalno kvadratno telo i kvadratni zatvarač uz pomoć kojeg pri otvaranju tečnost i dalje ostaje sigurna do konačnog otvaranja. I naravno, napravljena je od “BPA-Free” ekološki proverenog materijala.

ATV & NAUTICA 2020

Druga generacija je od posebnog značaja za vas sportiste. Ima providno telo pa ćete moći da vidite koliko vam je tečnosti ostalo i za 25% je veća od prethodne verzije što se samo za delić odražava i na cenu.

Ali, to je smao početak priče o ovoj boci: nova “Kocka” je i filter za vodu i sadrži infuzer/posudu za voće u isto vreme. Zahvaljujući inovatinom modularnom sistemu unutra možete ubaciti 100% prirodni filter od aktivnog uglja koji će očistiti vodu ili posudu u koju možete da ubacite mix vašeg omiljenog voća. Ukoliko nemate vremena za seckanje, a nemate, tu su kesice “Bloom Infusion Pods” sa velikim izborom zamrznutog voća pomešanog sa zaslađivačem od 0 kalorija koje zatim ubacite u komoru i uživate kao da jedete organsko voće.

Dopada Vam se? Direktno je možete kupiti u pred prodaji na KickStarter.com za $15. Ili pogledajte sajt proizvođača www.cleanbottle.com

Leave a Reply