Početna Gadgets LG Telefoni na “preklop” ponovo u akciji, ali na Androidu!

LG Telefoni na “preklop” ponovo u akciji, ali na Androidu!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Kako nas u sve većoj meri okružuju pametni telefoni sa velikim ekranima, retko pomislimo na to da postoje telefoni koji nisu „pametni“, a pogotovo oni „na preklop“. Ova vrsta dizajna je i dalje popularna na nekim tržištima, kao što je Japan. LG je sada u tu vrstu telefona udahnuo malo Androida. Tako smo dobili telefon sasvim dopadljivog izgleda pod nazivom LG Gentle. Radi na verziji Android 5.1 Lollipop i prilično podseća na modele koji su bili popularni 90-tih, ali deluje malo elegantnije od njih, najviše zahvaljujući tome što je obložen veštačkom kožom.

Iako njegov izgled vraća u 90-te, specifikacije su mu prilično savremene, mada su i prilično skromne. Tu je 3.2-inčni ekran osetljiv na dodir, sa rezolucijom od 480 x 320 piksela, četvorojezgarni procesor od 1.1GHz i 1GB RAM-a, interna memorija od 4GB, otvor za microSD karticu, zadnja kamera od 3MP, prednja VGA kamera, baterija od 1,700 mAh, kao i mogućnost Bluetooth i WiFi povezivanja.
Dakle, nije reč o modelu koji će vas osvojiti svojim specifikacijama, već o modelu koji je najpre namenjen nostalgičarima. Cena mu se kreće oko $170.

Samsung 50 godina

LG-Gentle-Android-Flip-Phone-630x420

Leave a Reply