Početna Gadgets Maske popularnih dizajnera za Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

Maske popularnih dizajnera za Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

Momacki auto – Infiniti HEADER

Popularni dizajneri – Swarovski, Montblanc, Romero Britto, Rebecca Minkoff i Burton pomogli su Samsungu da napravi ekskluzivne futrole za svoje čuvene modele Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge. Ovih pet novih futrola daju dodatnu notu stila već ionako predivnim uređajima. Swarovski je već više puta sarađivao sa Samsungom i uradio je ono što najbolje radi – posuo je svoje prepoznatljive kristale svuda po zadnjoj strani modela Galaxy S6 i S6 Edge.

Montblanc je dizajnirao nekoliko visoko-kvalitetnih kožnih futrola koje će biti pravljene u Italiji.

Samsung 50 godina

Mont-Blanc

Romero Britto po prvi put sarađuje sa Samsungom, i napravio je providnu futrolu sa živim bojama. Ovaj međuanrodno poznati umetnik je dao kratak intervju u kome je opisao kako je nastao hrabar i raznobojan dizajn Britto futrola: „Moja umetnost donosi osećaj sreće, ljubavi, radosti i strasti,“ kaže on.

Samsung-S6-Edge-Covers4-528x349

Rebecca Minkoff, dizajner luksuznih tašni, dodatne opreme, obuće i odeće je razvila futrole i kožne torbice sa cvetnim dizajnom.

Rebecca-Minkoff

Burton, poznati britanski lanac prodavnica kvalitetne odeće je iskoristio svoj uticaj u svetu snowboarding-a i preneo je najpopularnije šare iz njihove kulture na futrole namenjene modelima Galaxy S6 i S6 Edge.

Burton

Leave a Reply