Početna Broj 200 Najbolji do sada – TEST: iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Najbolji do sada – TEST: iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Verovatno poslednji „klasični“ modeli Ajfona namenjeni korisnicima koji nisu sasvim spremni da prihvate velike promene koje donosi Desetka

Grunge style paper background with stains and splats
ATV & NAUTICA 2020

Potrebu da „prodrma“ svoj učmali ekosistem Apple je uočio još pre nekoliko godina, kada je sa nekoliko stidljivih intervencija na dizajnu i operativnom sistemu iPhone uređaja pokušao da osveži portfolio. U međuvremenu, evolucija Android telefona nastavila je istim tempom, što je dodatno produbilo jaz između pobornika „tradicionalne“ i „progresivne“ struje unutar kompanije. Konačno, ove sezone dobijamo prvi zaista drugačiji iPhone koji će temeljno prodrmati kompletan Apple univerzum.

Ali, šta je sa ljubiteljima tradicionalnog dizajna koji zaziru od najavljenih inovacija i možda nisu spremni da se uhvate u kolo dok se Desetka ne pokaže na bojnom polju? Apple je njima namenio iPhone 8 i iPhone 8 Plus, možda poslednje izdanke „klasične“ škole Eplovog dizajna.

ATV & NAUTICA 2020

Zli jezici iPhone 8 nazivaju „fantastičnim, ali nepotrebnim“ telefonom, plitkom nadogradnjom prošlogodišnjeg modela koja kao da podvlači crtu i sumira pređašnja dostignuća najpopularnijeg tehnološkog brenda. Iako neodoljivo liči na dve ili tri prethodne generacije, iPhone 8 pravu vrednost krije ispod haube, gde se nalazi osveženi hardver (procesor, kamera, ekran) koji doprinosi do sada najboljem korisničkom iskustvu. No, krenimo redom.

Leave a Reply