Početna Gadgets Najboljih 8 trening gedžita za iPhone 6

Najboljih 8 trening gedžita za iPhone 6

blank

iPhone 6 i iPhone 6+ su predivni uređaji ali su pri tome i veoma tanki. To ih čini elegantnim, ali istovremeno i veoma podložnim oštećenjima. Ako prilikom trčanja ne želite da propustite neki poziv, ili da se odreknete omiljene muzike, potrebna vam je traka za ruku za vaš iPhone 6. Ako prilikom svojih avantura ne zaštitite dobro svoj telefon, moguće je da će se oštetiti, a to će vas koštati nekoliko stotina evra. Nema potrebe da rizikujete bilo šta kada postoji veliki broj futrola za vežbanje koje će zaštiti vaš uređaj poput trezora Narodne banke.

Pošto iPhone 6 i iPhone 6 Plus imaju jedinstveni dizajn koji je potpuno nov za Apple, potrebno vam je nešto što je namenski napravljeno za njih, pa vam predstavljamo 8 najboljih traka za ruku za iPhone 6.

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

MINISUIT SPORTY
Plus: Pletena čičak-traka može lako da se podesi
Minus: Džep za ključ od kuće se ne zatvara
Osnovni model: Ne postoji ništa specijalno u vezi sa ovim modelom, ali on predstavlja jednu od nekoliko ponuda u baznom segmentu koja se pokazala dobro. Ima džep za ključ od kuće, odeljak za bežične slušalice i reflektujuću traku. Napravljen je od neoprena, pa je otporan na znoj i može da se pere bez oštećenja. Traka se neće opustiti tokom vremena.
CENA: $12

Minisuit-SPORTY

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

Leave a Reply