Početna DRONOVI Najnovija generacija drona Phantom 3 kompanije DJI

Najnovija generacija drona Phantom 3 kompanije DJI

blank
ATV & NAUTICA 2020

Ako tek počinjete da se bavite snimanjem iz vazduha kao hobijem, onda verovatno želite da se vaša letelica što pre vine u nebo, umesto da gubite vreme na njeno sklapanje i na traženje odgovarajuće kamere. Ako je tako, najnovija generacija modela Phantom kompanije DJI, Phantom 3, je prava stvar za vas. Dostupan je u dve verzije, nazvane Professional i Advanced, i u standardnoj opremi uključuje kameru i noseći prsten, tako da možete da počnete odmah da ga koristite. A kamera koju ima definitivno nije igračka – u verziji Advanced može da snima do 1080/60p, a u verziji Professional čak do 4K uz 30fps. Obe kamere mogu da prave i fotografije rezolucije 12 megapiksela.

Od ostalih karakteristika, tu su stabilizator slike, vizuelni sistem za pozicioniranje u zatvorenom prostoru, i značajno unapređeni GPS koji pomaže u ostvarivanju osnovnog zadatka ovog uređaja – da ne morate da brinete o upravljanju, već da se fokusirate na snimanje. Tu su i funkcije automatskog poletanja i sletanja, kao i „povratak kući“ koje letelicu vraća na mesto na kome se trenutno nalazite.
Upravljanje i komunikacija su takođe unapređeni, pa sada letelicom možete da upravljate do razdaljine od 2 km, i da imate „živi“ HD striming sa kamere na letelici.

ATV & NAUTICA 2020

DJI Phantom 3 može da se naruči u pretprodaji, a cena počinje od $999.

Leave a Reply