Početna FOTO / VIDEO Najslađi radio na svetu – Revival Mini

Najslađi radio na svetu – Revival Mini

Momacki auto – Infiniti HEADER

Evo jednog elegantnog, malog, staromodnog radija iz Engleske. Model Revival Mini kompanije Roberts Radio ima klasičan dizajn, ali ne dozvolite da vas njegov izgled zavara – u njemu je sadržana moderna tehnologija kao što su frekventni opsezi DAB/DAB+/FM RDS, stereo ulaz za reprodukciju sa iPod/MP3 uređaja i stereo izlaz za slušalice. Inspiracija za njegov izgled dolazi iz 50-ih godina prošlog veka, i ovaj radio ima pozlaćene detalje, traku za nošenje i „točkiće“ za rukovanje.

Revival Mini ima dimenzije od svega 145 mm x 180 mm x 145 mm i teži 1.1 kg, pa je savršen za manje prostore. Ima ugrađen punjač baterije, pa može da se koristi i napolju, a kada ste u kući možete ga priključiti u zidnu utičnicu pomoću AC adaptera.

Samsung 50 godina

Roberts Radio proizvodi i nešto veći model pod imenom Revival, koji je dostupan u nekoliko verzija, od kojih su neke već rasprodate zbog velike tražnje. Revival Mini je dostupan u pet boja i prodaje se po ceni od £130 u robnim kućama Harrods ili onlajn na robertsradio.com.

Leave a Reply