Početna Broj 200 Najveći napredak do sada – Amazon Kindle Oasis

Najveći napredak do sada – Amazon Kindle Oasis

Panasonic TV

Inovacije u oblasti čitača elektronskih knjiga su teške i predstavljaju nešto sa čim se Amazon muči sa poslednjim modelom Kindle brenda. Kindle Oasis (2017) označava desetogodišnjicu od početka prodaje prvog Amazon čitača elektronskih knjiga i izgleda kao najveći napredak u skorije vreme. Sa vodootpornim dizajnom, funkcijom puštanja audio knjiga i mnogo većim ekranom nego ranije, potpuno novi Kindle Oasis je jedan od najboljih čitača elektronskih knjiga ove kompanije. Možda najveća razlika u pogledu dizajna dolazi u obliku potpuno metalnog kućišta. Kućište je napravljeno od aluminijuma i nije klizavo u ruci.

Što se tiče baterije, Amazon procenjuje da će baterija trajati do šest nedelja na jednom punjenju, u zavisnosti od upotrebe. Operativni sistem Kindle uređaja je, kao i ranije, veoma intuitivan i lak za korišćenje, međutim, sada omogućava da promenite veličinu slova, font, sve u cilju bolje čitljivosti.

ATV & NAUTICA 2020

Cena će se kretati oko 250 dolara za verziju sa 8 GB i 280 dolara za verziju sa 32 GB. Ako želite da imate pristup mobilnim mrežama, kako bi skidali knjige sa interneta bilo gde i bilo kada, moraćete da platite $249.99.

Leave a Reply