Početna Broj 201 Nikad bolji! – TEST: Huawei Mate 10 Pro

Nikad bolji! – TEST: Huawei Mate 10 Pro

Nakon perioda u kome su Mate telefoni kompanije Huawei ostajali pomalo u senci mejnstrim ponude, ove godine je Mate 10 generacija svima jasno stavila do znanja da želi na tron!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Huawei telefoni su dobro poznati po tome što donose puno za uložen novac. Kompanija je izgradila reputaciju na odličnim telefonima P serije, pri čemu je na svetskom nivou za to zaslužna regularna (P8, P9, P10…), a na lokalnom Lite (P9 Lite, P10 Lite…) varijanta. Potonja je posebno bila interesantna na srpskom tržištu budući da je imala sjajan odnos cene i performansi, što je kategorija koja se posebno ceni jer je pristupačnost, znate već i sami, veoma važna u Srbiji. No, šta sa top modelima, koji su ne samo „napucani“ u hardverskom smislu, već i predstavljaju određenu pokaznu vežbu šta je kompanija u stanju da uradi kada se razmaše?

Upravo u tu kategoriju upadaju Mate telefoni. Nekada serija fableta, a potom kada je ta odrednica pomalo izgubila značenje – prosto serije telefona koji nude više, ali i koštaju više – Mate serija je imala sporadičan uspeh u poređenju sa P modelima. Neki bi zablistali (kao Mate 7), dok bi neki bili tek prosek ili čak ispod njega (Mate S, Mate 9). Kako se Huawei ne zadovoljava tim rezultatima, u kompaniji su prionuli na posao i kreirali čitavu seriju telefona za Mate 10 generaciju – Mate 10 Pro, Mate 10 (regularan) i Mate 10 Lite. Detaljno smo testirali Pro verziju, koja ne samo da je najbolje što nudi Huawei u seriji Mate telefona, već je sasvim sigurno najbolji Huawei telefon, a možda i šire od toga…

10 saveta Instagram IN PAGE

Leave a Reply