Početna Broj 202 Premium kineski AUDIO plejer – Cayin N5II

Premium kineski AUDIO plejer – Cayin N5II

Cayin je premijum Kineski audio brend (od 1993 godine) koji se uglavnom fokusira na HiFi opremu, pokrivajući čitav proces reprodukcije muzike, od CD plejera do zvučnika, međutim najpoznatiji su po pojačalima. Njihovi proizvodi se prodaju po cenama koje se kreću od $100 do $10,000, uklapajući se u želje i budžete raznih klijenata.

Cayin N5II je digital audio player baziran na Android 5.1 sistemu i zbog toga je potpuno prilagodljiv. Vaše omiljene aplikacije, kao što su Spotify, Tidal ili Last.FM, možete preuzeti sa Google prodavnice. N5ii poseduje CNC aluminijumsko kućište i prelep točkić za podešavanje jačine zvuka.

Da bi se zaštitio ekran od 3,65 inča, Cayin N5 takođe poseduje zaštitu ekrana, od kaljenog stakla. „Staklena“ pozadina plejera takođe poseduje svoju zaštitu. Maloprodajna cena novog N5ii DAP modela je samo$369, što je veoma pristupačno.

Poseduje prelep dizajn, vrhunski kvalitet izrade, prilagodljiv interfejs, svestranost i jednostavnost upotrebe. Ako vam to nije dovoljno, zvuk koji proizvodi će vas definitivno oduševiti.

Leave a Reply