Početna Gadgets Prvi kompaktni solarni punjač – HeLi-on

Prvi kompaktni solarni punjač – HeLi-on

Omogućava da nosite solarni panel i bateriju u svom džepu.

Panasonic TV

HeLi-on, solarni punjač u vašem džepu! Model HeLi-on kompanije infinityPV je prvi kompaktni solarni punjač na svetu. Staje u vaš džep, a solarni panel može da se odmota kada je potrebno. Unutar uređaja se nalazi snažni solarni panel i baterija, pa on može i da stvara i da skladišti energiju.

HeLi-on punjač spaja tri komponente u jedan uređaj: veliki solarni panel koji prikuplja energiju, bateriju za skladištenje energije, i efikasnu elektroniku. Sve je to upakovano u elegantan i tanak dizajn. HeLi-on će vam omogućiti da napunite vaš pametni telefon za 2-3 sata, kad god i gde god da vam je potrebno.

ATV & NAUTICA 2020

HeLi-on vam omogućava da napunite druge uređaje na dva načina: ili odmotajte solarni panel i punite direktno od sunčeve svetlosti, ili koristite ugrađenu bateriju kada nema sunca.
Unutrašnja baterija može da se puni ili preko solarnog panela ili preko bilo kog USB punjača. HeLi-on punjač je kompatibilan sa bilo kojim uređajem koji se puni preko USB-a, kao što su: pametni telefoni, baterijske lampe, fotoaparati, prenosne konzole za igru, itd.

HeLi-on je najmanji kompaktni solarni punjač na svetu, dimenzija 11.3 x 3.6 x 2.8 centimetara i težine 105 grama.

https://www.youtube.com/watch?v=yYuHLEqwq08

Leave a Reply