Početna Broj 202 RAMBO kamera!

RAMBO kamera!

Casio G'z EYE kamera će preživeti sve što joj priredite

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Oslanjajući se na istu konstrukciju koja je proslavila njihove G-Shock satove, Casio predstavlja G’z EYE akcionu kameru. Opremljena sa kućištem otpornim na udarce, ovaj mali uređaj će snimiti svaki ekstremni trenutak, od momenta kada stanete na snoubord do trenutka kada vas helikopter bude prevozio u najbližu bolnicu. Barem ćete imati šta da posmatrate dok se oporavljate.

IFA 2019 IN PAGE

Šalu na stranu, Casio kamera je napravljena da traje i specijalno je namenjena za tržište ekstremnih sportova. Pored kućišta otpornog na udarce, koje može izdržati padove sa visine od 4 metra, kamera je takođe otporna na vodu do dubine od 50 metara, prašinu i funkcioniše pri temperaturama od -10°C.

Ako se odlučite za G’z EYE kameru, možete očekivati 1/2.3 CMOS senzor, f/2.8 sočivo i široko ugaono sočivo kao i mogućnost snimanja u punoj HD rezoluciji i fotografije od 6 Mpx. Takođe, poseduje stabilizator slike u tri ose, usporeno snimanje, „time-lapse“ snimanje i stalno snimanje pri 30 fps. Uz sve to poseduje mikrofon koji je optimizovan da smanji buku vetra. Ponesite novi Casio gedžet na avanture i proverite ko će se vratiti netaknut. Mi se kladimo na kameru.

Leave a Reply