Početna Gadgets Ručni čistač odeće

Ručni čistač odeće

Bosch FreshUp izgleda kao svetleća kutija za naočare za sunce, ali to je zapravo prenosivi uređaj na baterije koji koristi plazmu na sobnoj temperaturi da razloži molekule odgovorne za smrad prljave odeće.

Poput četke za odeću, možete ga prevlačiti preko garderobe (bilo da je na ofingeru ili dok je nosite na sebi) pri čemu odeću nećete oštetiti niti će ona biti vlažna ili mokra, već je odmah spremna za nošenje.

U kompaniji Bosch procenjuju da je potrebno oko 30 sekundi da se očisti problematično područje i oko dva minuta da se očisti cela majica.

Ovaj uređaj ne može u potpunosti da očisti odeću.

Možete da ga prevlačite napred-nazad preko čokoladne mrlje koliko god vam je volja, ali ta mrlja neće nestati, ali zato može prljavštinu koja je nevidljiva ljudskom oku da učini da postane nevidljiva i ljudskom nosu.

FreshUp nije osmišljen da zameni mašinu za veš, sušilicu ili hemijsko čišćenje, ali može da produži vreme nošenja odeće između dva pranja, što smanjuje habanje koje nastaje usled pranja i generalno produžava životni vek odeće.

Bosch FreshUp ima punjivu bateriju koja sa jednim punjenjem može 60 minuta da uklanja loše mirise sa odeće, a možete je dopuniti preko USB kabla tako da je uređaj posebno koristan za putovanja na kojima provodite dosta vremena bez pristupa tušu ili mašini za pranje veša.

Prethodni članakGejmerska masažna fotelja: Masaža između dve partije igranja
Sledeći članakTONE FREE za najbučniju okolinu

Leave a Reply