Globalni tehnološki brend HONOR najavio je lansiranje HONOR Magic V, svog prvog 5G savitljivog telefona koji se može pohvaliti vodećim dizajnom u industriji, revolucionarnim ekranom i dinamičkim performansama koje pokreće potpuno novi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 čipset.

„Oduševljeni smo što predstavljamo naš prvi 5G savitljivi flegšip model, HONOR Magic V, koji demonstrira našu ekspertizu, inovacije koje smo uveli u dizajn, kao i našu posvećenost da korisnicima obezbedimo najbolje iskustvo u klasi. HONOR ima snažne ambicije da postane brend pametnih telefona sa najboljim performansama na tržištu premijum savitljivih uređaja i uvereni smo da će naš prvi flegšip savitljivi model biti veoma konkurentan u poređenju sa postojećim modelima“, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co, Ltd.

HONOR Magic V ima 6,45-inčni zakrivljeni OLED ekran od 44° kada je preklopljen, postižući širi odnos stranica od 21,3:9 koji ga izdvaja od drugih savitljivih uređaja na tržištu. Opremljen inovativnom šarkom, HONOR Magic V se otvara do izuzetno širokog ekrana od 7,9 inča bez nabora, pružajući impresivnije iskustvo nalik tabletu koje je idealno za gledanje sadržaja, obavljanje više zadataka i povećanje produktivnosti tokom rada.

Ekrani na HONOR Magic V podržavaju 100% DCI-P3 raspon boja i isporučuju do 1,07 milijardi boja, omogućavajući korisnicima da uživaju u širokom spektru zadivljujućih boja i vizuelnih prikaza sa živopisnom jasnoćom.

HONOR Magic V je prvi savitljivi pametni telefon koji pokreće potpuno novi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G procesor.

HONOR u svom novom uređaju HONOR Magic V nastavlja da unapređuje sisteme kamera, koji ima niz od četiri kamere sa zadnjom AI kamerom od 50MP i prednjom kamerom od 42MP koje donose zapanjujuće fotografije i video snimke u tri režima – noć, HDR, zoom.

Predstavljajući najnoviji HONOR Magic UI 6.0 korsnički interfejs, koji je zasnovan na Android 12 operativnom sistemu, HONOR Magic V nudi niz unapređenih, prilagođenih funkcija za obezbeđivanje inteligentnog korisničkog iskustva.

Pored toga, HONOR Magic V ima opciju Multi-Windows koja ekranu dozvoljava da se „podeli” na više prozora i omogućava korisnicima da istovremeno uživaju u različitim tipovima sadržaja koje mogu da prilagođavaju svom željenom stilu. Zahvaljujući svom AI sistemu, HONOR Magic V automatski otkriva i preporučuje sadržaj za više prozora na osnovu upotrebe, omogućavajući poboljšanu personalizaciju i zabavu.

HONOR Magic V je dostupan u tri zapanjujuće boje – Black, Space Silver i Burnt Orange, a korisnicima u Kini će biti dostupan od 18. januara po ceni od 9.999 juana za 12+256GB verziju, odnosno 10.999 juana za 12+512GB verziju.

Prethodni tekstZašto odabrati dečiji Rossignol Jibfluence snowboard
Sledeći tekstCES 2022: Šta nam donosi Samsung u 2022?

Leave a Reply