Početna Gadgets S6 Plus za 280 dolara, ali ZTE!

S6 Plus za 280 dolara, ali ZTE!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Da li se samo nama čini ili ZTE Blade S6 a sada i Blade S6 Plus neverovatno liče na iPhone6 i 6 Plus? Sličnosti idu i van izgleda, jer i sami modeli imaju oznake kao iPhone telefoni. No, pored svega toga, mi i dalje mislimo da za pare koje trebate da izdvojite, Blade S6 i S6 Plus izgledaju iznenađujući lepo. Kineski proizvođaj telefona se ovaj put odlučio da preskoči prodaju putem prodavnica, već putem eBay-a, gde možete kupiti novi Blade S6 Plus po ceni od 279,99 američkih dolara i to bez ugovora i koji je naravno otključan.

Izuzev većeg 5.5 inčnog 720p IPS ekrana, Blade S6 Plus je ustvari identičan ne Plus modelu, što znači da ima fenomenalne kamere, 13MP Sony-jevu kameru pozadi sa autofokusom, LED svetlo, i f2.0 veliki otvor i 5 MP prednju kameru takođe sa f2.0 otvorom. Obe kamere su opremljene sa 28mm široko-ugaonim sočivom. Procesor je isti i u pitanju je 64-bitni Qualcomm octa-core procesor na 1.5 GHz, i dolazi sa 2GB RAM memorije i sa unutrašnjom memorijom od 16GB, što je za pohvalu i poštovanje. Ostale specifikacije koje treba napomenuti su Adreno 405 GPU, prostor za microSD karticu, 4G LTE, ugrađen FM radio, WiFi, HiFi zvuk i još dosta toga. ZTE takođe nudi prenos podatake uz pomoće servisa koji se zove AliveShare, koji bi omogućio prenos podataka 40 puta brže nego putem Bluetooth-a.

Najbolji telefoni 2019

Mudro dizajniran, uređaj izgleda skoro isto kao S6 sa svojim tankim izgledom od samo 7,7mm, i time privlači buduće kupce. Što se tiče OS, koristi MiFavor 3.0 UI preko Androida 5.0 Lollipop-a. Uređaj će biti dostupan na eBay-u u zemljama uključujući Rusiju, Brazil, Poljsku, Češku, Austriju, Slovačku, Hrvatsku, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Grčku, Litvaniju, Letoniju, Belorusiju, Ukrajinu i Moldaviju. Za one koji žive u Nemačkoj, Portugaliji, Belgiji, Holandiji, Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj moćiće da ga poruče preko nemačkog eBay’a, dok će Velika Britanija, Španija i Italija moći da poruče preko određenih eBay sajtova svojih zemalja.

Leave a Reply