Početna Gadgets Samo jednim kablom do većeg radnog prostora

Samo jednim kablom do većeg radnog prostora

Momacki auto – Infiniti HEADER

Produktivnost u jednom potezu – novi Philips docking monitor omogućava proširivanje radnog prostora, povezivanje periferne opreme i pristupanje internetu uz samo jedan SuperSpeed USB kabl


U užurbanom poslovnom svetu, svaki trenutak je dragocen i svi bismo želeli da nam savremena tehnološka rešenja maksimalno olakšaju i ubrzaju poslovne obaveze i komunikaciju. MMD, jedna od vodećih tehnoloških kompanija i licencirani brend partner za Philips monitore, lansirala je novi Philips 23-inčni, USB docking monitor, oznake 231P4UPES, i time omogućila i najzahtevnijim biznis korisnicima jednostavno i brzo povezivanje svih neophodnih uređaja za rad. Korisnici od sada mogu priključiti svoj laptop na monitor samo jednim USB kablom, i odmah proširiti svoje radno mesto pristupom svim uređajima koji su priključeni. Na taj način ovaj novitet iz Philips-a svojim korisnicima omogućuje i momentalno povećanje produktivnosti i besprekoran prikaz slike.

Uključi i radi – jednostavnost uz SuperSpeed USB kabl
Sa ugrađenim USB 3.0 hub-om, Ethernet interfejsom i stereo zvučnicima, Philips 231P4UPES monitor omogućava prenos slike i zvuka, kao i direktno povezivanje s internetom ili intranetom uz pomoć samo jednog USB kabla. Uz tu naprednu USB 3.0 ili USB 2.0 “plug and play” vezu od sada svi korisnici u pokretu mogu proširiti mogućnosti svog kompjutera koristeći prednosti lakog i brzog povezivanja laptop-a i novog Philips monitora, a da ne moraju brinuti o prilagođavanju rezolucije ili priključivanju većeg broja kablova. Korisnicima novijih modela laptop-ova, sa ograničenim brojem priključaka, najnoviji Philips monitor suštinski smanjuje ograničenja priključivanja i omogućuje jednostavnije povezivanje sa drugim uređajima.
Napredne mogućnosti i povećanje fleksibilnosti u poslovanju koje nudi novi Philips monitor dodatno je istakao i Thomas Schade, MMD potpredsednik za Evropu, posebno naglašavajući izuzetnu prilagođenost uređaja dinamičnom poslovnom okruženju: “Jako smo uzbuđeni zbog novog, prenosnog, docking monitora. Današnji preduzetnici su ljudi koji zahtevaju produktivnost 24/7 i bez obzira na lokaciju, njihovi laptop-ovi putuju s njima. Međutim, svakodnevna gomila kablova u kancelariji nije baš primamljiv prizor zbog čega smo novim monitorom omogućili korisnicima brzo priključivanje, kako bi samo u jednom potezu imali pristup celom ‘pejzažu’ IT periferije i na taj način ostvarili maksimalnu produktivnost”.
Takođe, današnje poslovanje sve ređe uključuje rad samo u kancelariji, posebno ako se uzmu u obzir sastanci, okrugli stolovi, prezentacije, i ostale aktivnosti koje su sastavni deo sve mobilnijeg poslovnog okruženja. Zbog toga je novi Philips 231P4UPES monitor idealan za podsticanje saradnje pomoću laptop-a i priključnog desktopa ili team room aplikacije. Ovaj monitor ujedno je prilagođen i komunikaciji s kolegama na udaljenim lokacijama, jer zahvaljujući ugrađenim zvučnicima i audio konektorima omogućava odvijanje video konferencija u realnom vremenu, bez ikakvih zadrški i smetnji.

Proširivanje “vidika” uz visok kvalitet slike
Sa ovim multimedijalnim monitorom korisnici mogu uživati u izvanredno oštrim slikama i prostranom 23-inčnom radnom prostoru koji im omogućava znatno bolju produktivnost i preglednost sadržaja, posebno sa manjih mobilnih uređaja.
Kvalitet prikaza dobija se zahvaljujući visokom kontrastu reprodukcije i širokom uglu gledanja što posebno olakšava timski rad, dok podesivo postolje od 13 cm i AutoPivot funkcija osiguravaju maksimalnu udobnost prilikom upotrebe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tokom dugog radnog dana.

Najbolji telefoni 2019

Jednostavna ušteda energije
Novi monitor sadrži i smart karakteristike koje smanjuju potrošnju energije. Ugrađena PowerSensor tehnologija šalje i prima infracrvene signale kako bi odredila da li se korisnik nalazi ispred monitora, i omogućava automatsko smanjenje osvetljenosti monitora kada se korisnik udalji od ekrana, čime se troškovi za energiju smanjuju čak i do 80%, a na taj način se produžava i vek trajanja monitora.
Visoke ekološke standarde proizvoda potvrđuje TCO Edge sertifikat koji, osim standardnih TCO zahteva, pokazuje i korišćenje najmanje 65 posto plastike dobijene recikliranjem iskorišćenih proizvoda. Novi Philips monitor garantuje energetsku efikasnost, sadrži minimalnu količinu opasnih materija, poseduje ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati, a i sam je dizajniran za lakše recikliranje.