Početna Gadgets Samo za šampione! – Gadžet koji te vodi do konačne pobede

Samo za šampione! – Gadžet koji te vodi do konačne pobede

blank
BMW_NextGen_2020

U borilačkim sportovima kao što je MMA (Mešovite borilačke veštine) svaki bačeni udarac je bitan.

To znači, ako želiš da budeš na vrhu u ovoj igri, ne možeš se osloniti samo na to da se dobro osećaš ili da imaš dugogodišnje iskustvo. Ipak su u pitanju sekunde. Tebi ili tvom treneru ipak treba validan merač za brzinu i snagu tvojih udaraca i koliko ih možeš napraviti, a da ostaneš na nogama.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Zato i postoji ovaj gadžet pod nazivom Elliot Fight Dynamics Strike Tech senzor koji dolazi u paru, nosi se na ruci i izgleda kao klasična fitnes narukvica.

Kada se jednom poveže sa tvojim pametnim telefonom, ili tablet uređajem, radi pomoću aplikacije u realnom vremenu Meri brzinu, snagu svakog tvog udarce, prepoznaje tipove udaraca i prebrojava sve spržene kalorije. Sve navedene informacije sortira, što znači da lako možeš proveriti napredak na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Svaki senzor ima svoju bateriju koja je dovoljna za jedan dobar trening od 2 sata, kada i ona mora na punjenje.

Svi zapisi preko senzora idu u aplikaciju koja ti na kraju pokazuje strukturu tvog treninga, pa ćete i ti i tvoj trener bolje razumeti tvoje mogućnosti i budući uspeh.
Do 16. januara ovaj par gadžeta se može poručiti u pretprodaji za $375 na KickStarter.com

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply