I pored svog tehnološkog napretka, mi i dalje ručno nanosimo pastu na četkicu za zube.
Ako vam to predstavlja veliku muku, onda je samodozirajuća UV-C četkica za zube rešenje za vas.

Samodozirajuća UV-C četkica za zube kompanije Nest Brush je baš ono što i tvrdi da jeste: četkica za zube koja pritiskom na dugme nanosi pastu za zube na meke silikonske čekinje koje prijaju vašim desnima.

Magija se krije u punjivom odeljku od 30 ml koji treba da napunite pastom za zube po vašem izboru.

U kompaniji Nest Care Inc. koja stoji iza Nest Brush četkice kažu da bi pasta za zube unutar četkice trebalo da vam traje mesec dana.
To dakle znači da svi vi mrzitelji stiskanja paste za zube imate tu obavezu samo jednom mesečno.

Činjenica da nanosi pastu za zube nije ono što ćete prvo primetiti – prvo će vam za oko zapasti nagrađivani ergonomski dizajn.
Ovo je jedan prelep uređaj za održavanje oralne higijene.

Mada ostaje da se vidi kako će raditi svakodnevnom životu.

Međutim, već je jasno da će ovo biti dobra četkica za zube za putovanja jer ćete biti pošteđeni nošenja odvojene tube paste za zube.
Kad smo već kod toga, ova četkica dolazi sa kutijom za putovanja.

Nanošenje paste nije jedini trik koji ova četkica ume da izvede, ona takođe dolazi i sa sjajnim magnetskim postoljem sa UV-C sterilizacijom koja čisti čekinje od nevidljivih nečistoća.

Možete saznati više o ovoj inovativnoj četkici za zube na stranici njihove Kickstarter kampanje gde, ako želite, možete i da podržite taj proizvod.

Prethodni tekstNakon pet godina razvoja, 22-inčna felna od ugljeničnih vlakana za model Bentley Bentayga je konačno spremna
Sledeći tekstCTC 625 OPEN

Leave a Reply