Početna Broj 200 Sherlock javlja vlasniku gde je ukradeni bicikl!

Sherlock javlja vlasniku gde je ukradeni bicikl!

ATV & NAUTICA ATV

Sherlock GPS je novi uređaj koji vam omogućava da pratite lokaciju bicikla i nađete ga ukoliko vam ga ukradu. Naravno, to nije uređaj koji će odvratiti lopove, on funkcioniše tako što je sakriven unutar vašeg bicikla i šalje vam informacije. Skriveni (ili prikriveni) uređaji za GPS praćenje zapravo nisu nova ideja, ali Sherlock ima za cilj da bude različit od ostalih uređaja tako što se krije u vaše volanu i omogućava praćenje u realnom vremenu uz pomoć aplikacije na vašem mobilnom telefonu.

blank

ATV & NAUTICA ATV

Sherlock se izdvaja pomoć četiri osnovne ideje: može da pruža precizno praćenje vašeg bicikla putem uređaja za GPS praćenje i GSM/GPRS konekcije; kompaktan i skriven dizajn znači da ga lopovi verovatno neće primetiti; jedinstvena identifikacija između uređaja i aplikacije na mobilnom telefonu dokazuje policiji vaše vlasništvo nad mobilnim telefonom i pomoći u pronalaženju bicikla; predstavlja jednostavno i kompletno rešenje.

Kako bi koristili usluge praćenja, samo aktivirajte GPS lokator kada parkirate bicikl, putem Bluetooth povezane mobilne aplikacije (iOS ili Android). Potom, gde god da se bicikl pomeri, Sherlock će odmah poslati uzbunu i omogućiti vam da pratite bicikl i precizno ga locirate u radijusu od 5m. Cena je 122 eura.

Leave a Reply