Početna Gadgets Slušalice sa naprednim nivoom potiskivanja buke

Slušalice sa naprednim nivoom potiskivanja buke

blank
ATV & NAUTICA 2020

Nove Sony WH-1000XM3 slušalice predstavljaju najnoviji dodatak visoko akreditovanoj liniji modela 1000X kompanije Sony. Ove slušalice poseduju sve veoma voljene karakteristike prethodnog modela slušalica WH-1000XM2, ali i brojna ključna unapređenja među kojima je i usavršena performansa potiskivanja buke kako bi vaše korisničko i iskustvo slušanja bilo poboljšano.

Prigušite još više zvukova iz okoline
Muziku ćete slušati sa višim nivoom tišine uz pomoć vodeće tehnologije za potiskivanje buke. Model 1000XM3 koristi nedavno razvijen HD procesor za potiskivanje buke – QN1 čije su performanse približno četiri puta bolje od prethodnog procesora. Ova tek razvijena komponenta ne samo da poništava buku u prevozu poput prethodnika, već potiskuje i dnevne pozadinske zvukove poput ulične buke i ljudskih glasova.

ATV & NAUTICA 2020

Premium, superioran zvuk
Dizajnirane za profesionalce koji često znaju da „odlutaju“ u mislima, ove slušalice pružaju izuzetno visoku rezoluciju zvuka uz drajversku jedinicu od 40 mm sa dijafragmom od tečnog kristalnog polimera (LCP) koja podržava jake taktove i reprodukuje pun raspon frekvencija i do 40 kHz.

HD Noise Cancelling procesor QN1, osim potiskivanja buke, proizvodi odličan kvalitet zvuka sa 32-bitnom Audio Signal Processing tehnologijom i kombinacijom DAC i Amplifier funkcionalnosti. Ovo nudi visok kvalitet zvuka, najbolji odnos signala i buke u klasi, i nisku distorziju za prenosne uređaje.

Pametno slušanje
Karakteristika prepoznavanja aktivnosti, Adaptive Sound Control, detektuje vaše fizičko stanje. Sa 3 automatske promene režima za 1000XM3 modele, možete da čujete sve okolne zvuke uporedo sa muzikom dok šetate, obaveštenja i muziku dok čekate ili da se potpuno prepustite muzici uz potiskivanje buke dok putujete vozom ili autobusom.

Jednostavne, praktične, udobne
Slušalice 1000XM3 karakteriše nova, tanja silueta i manja težina u poređenju sa prethodnim modelom. Veoma su udobne za nošenje, zahvaljujući dubljoj školjki i debljem jastučiću na traci. Odlično prijanjaju i odlično izgledaju! Takođe, slušalice dolaze sa modernom platnenom futrolom koja će zadovoljiti one modno osvešćene, i novim, upadljivim odabirom boja – crna ili srebrno platinasta sa nagoveštajima zlatne boje na ivicama.

Osim što nude trajanje baterije do 30 sati sa Noise Cancelling režimom i bluetooth tehnologiju, slušalice 1000XM3 poseduju unapređenu Quick Charging funkciju koja pruža 5 sati bežične reprodukcije nakon samo 10 minuta punjenja preko USB type- C ulaza.

Vodeće slušalice sa potiskivanjem buke u industriji – WH-1000XM3 biće dostupne od septembra po ceni od približno 59.990,00 dinara.

Leave a Reply