Početna Gadgets Smarthalo pretvara svaki bicikl u pametno vozilo

Smarthalo pretvara svaki bicikl u pametno vozilo

Panasonic TV

SmartHalo može da se pričvrsti za volan bilo kog običnog bicikla i, nakon što ga uparite sa svojim mobilnim telefonom, radi kao vizuelni vodič za navigaciju, uključujući i obaveštavanje kada je potrebno napraviti skretanje.

Iako trenutno postoji dosta načina za korišćenje pametnog telefona za navigaciju tokom vožnje bicikla, većina od njih podrazumeva da morate da pogledate u telefon ili u pametni sat, što može da bude prilično opasno.

ATV & NAUTICA 2020

SmartHalo, povezan putem Bluetooth-a sa aplikacijom na vašem telefonu, pruža krajnje jednostavna obaveštenja u vidu zelenog svetla, tako da telefon možete i dalje da držite u džepu i da pratite raznobojne instrukcije za navigaciju. Jednostavno unesete adresu odredišta u aplikaciju povezanu sa uređajem, i SmartHalo se brine o svemu ostalom. Kada treba da skrenete, uređaj emituje upozorenje u beloj i zelenoj boji, a ako se krećete u pogrešnom pravcu, počeće da treperi crveno.

Pored toga što služi kao vizuelni vodič, ovaj uređaj takođe šalje aplikaciji na mobilnom telefonu i statističke podatke o vožnji bicikla, uključujući pređenu razdaljinu, prosečnu brzinu i broj potrošenih kalorija.

Čak i kada niste u blizini svog bicikla, možete da pratite njegovu lokaciju pomoću aplikacije. SmartHalo je otporan na vodu, a poseduje i alarm koji vas obaveštava o pokušaju njegove krađe. Cena uređaja u pretprodaji je $119.

Leave a Reply