Početna Gadgets Smarthalo pretvara svaki bicikl u pametno vozilo

Smarthalo pretvara svaki bicikl u pametno vozilo

SmartHalo može da se pričvrsti za volan bilo kog običnog bicikla i, nakon što ga uparite sa svojim mobilnim telefonom, radi kao vizuelni vodič za navigaciju, uključujući i obaveštavanje kada je potrebno napraviti skretanje.

Iako trenutno postoji dosta načina za korišćenje pametnog telefona za navigaciju tokom vožnje bicikla, većina od njih podrazumeva da morate da pogledate u telefon ili u pametni sat, što može da bude prilično opasno.

SmartHalo, povezan putem Bluetooth-a sa aplikacijom na vašem telefonu, pruža krajnje jednostavna obaveštenja u vidu zelenog svetla, tako da telefon možete i dalje da držite u džepu i da pratite raznobojne instrukcije za navigaciju. Jednostavno unesete adresu odredišta u aplikaciju povezanu sa uređajem, i SmartHalo se brine o svemu ostalom. Kada treba da skrenete, uređaj emituje upozorenje u beloj i zelenoj boji, a ako se krećete u pogrešnom pravcu, počeće da treperi crveno.

Pored toga što služi kao vizuelni vodič, ovaj uređaj takođe šalje aplikaciji na mobilnom telefonu i statističke podatke o vožnji bicikla, uključujući pređenu razdaljinu, prosečnu brzinu i broj potrošenih kalorija.

Čak i kada niste u blizini svog bicikla, možete da pratite njegovu lokaciju pomoću aplikacije. SmartHalo je otporan na vodu, a poseduje i alarm koji vas obaveštava o pokušaju njegove krađe. Cena uređaja u pretprodaji je $119.

Leave a Reply