Početna Gadgets Sony pametni tenis! – Smart Tennis senzor Sony

Sony pametni tenis! – Smart Tennis senzor Sony

blank
ATV & NAUTICA 2020

Smart Tennis senzor je namenjen svim ljubiteljima „belog sporta“, koji žele da usavrše svoju igru i podele svoje rezultate sa prijateljima. Novi senzor, koji se postavlja na sam reket, prati broj udaraca, broj zamaha, pređeni put i druge metrike. Senzor je Bluetooth vezom povezan sa pametnim telefonom ili tabletom, pa je zahvaljujući Sony aplikaciji omogućeno kasnije pregledavanje statistističkih podatakana ekranu, kao i snimljenog video materijala za vreme treninga ili meča.

Ovaj senzor je dostupan u Japanu od maja među odabranim modelima brenda YONEX. Najavljeno je da postoji mogućnost da, od januara 2015. godine, bude dostupan i na tržištu Severne Amerike i to uz rekete najboljih brendova teniske opreme Wilson, Prince i YONEX. Sony trenutno sarađuje sa brendom HEAD, koji će takođe imati u ponudi teniske rekete sa novom tehnologijom Smart Tennis senzor početkom sledeće godine.

U želji da teniserima širom sveta omogući veće uživanje u igri, Sony će nastaviti da radi na omogućavanju veće dostupnosti Smart Tennis senzora u više regiona, kao i na unapređivanju funkcionalnost same aplikacije.