Početna Broj 207 Sony Xperia XZ3 u borbi za TRON

Sony Xperia XZ3 u borbi za TRON

Sony je (najzad?) uspeo da napravi telefon koji je rame uz rame sa najboljim telefonima današnjice. Jednako je kvalitetan i brz, i sličnog je dizajna kao i ostali.

Tech Lifestyle TV

Softver je blizu „vanila“ Androida, što će reći jako je čist i skoro uopšte nema Sony programa. Uglavnom se koristi Google softver. Od strane proizvođača su ostale teme za izgled ikona i pozadine.
Brzina čipseta je u rangu s ostalima koji koriste SD845. Kako je Sony imao vremena da naštima sistem, XZ3 je po brzini u vrhu tabele. Sve je usklađeno tako da fercera taman kako treba. S procesorom i grafikom, dobro radi i komunikacija s spoljnim svetom. Modem radi stabilno i brzo – WiFi i LTE signali su na maksimumu. Šuška se da je ovo prvi 5G telefon i da će Sony aktivirati 5G kada isti bude dostupan, ali to možemo da potvrdimo tek kada vidimo.

Kamera pravi vrlo dobre fotografije. Glavna kamera pozadi je sama i postavljena malo niže, što spušta poziciju senzora otiska prsta. Nećemo vas lagati – treba vremena da se naviknete na pozicije kamere i senzora. Savet s naše strane je da držite telefon niže, u donjoj trećini ili barem polovini, kako bi vam kažiprst sam „legao“ gde treba. U suprotnom ćete mrljati kameru.

Leave a Reply