Idealan sat za avanturiste, poslovne ljude, ljubitelje aktivnog života je upravo HONOR Watch GS Pro koji na nebrojene načine olakšava život njegovog korisnika.

Tu pre svega mislimo na bateriju koja može trajati i do 25 dana tipičnog korišćenja bez punjenja, odnosno 14 dana intenzivne upotrebe.

Tako da nećete misliti na punjenje baterije, već ćete moći da se bezbrižno prepustite avanturi ili poslu!

Sve što je potrebno jeste da malo duže pritisnete ekran vašeg Honor pametnog sata i dobićete mogućnost da promenite dizajn njegovog lica.

Ponuđene opcije su veoma interesantne jer možete da ih dodatno prilagođavate sebi tako što ćete promeniti vremensku zonu ili pojedine ikone i prečice.

Always on display ova opcija je veoma korisna jer će vam ekran sata sve vreme prikazivati trenutno vreme i nikada se neće gasiti.
Možete da birate između nekoliko dizajn opcija, i svaka će izgledati odlično.

Jedino bi trebalo da na umu imate to da će se aktiviranjem ove opcije baterija malo brže prazniti.
Evo kako da aktivirate Always on display opciju: Settings > Display > Always on display

Ukoliko želite da se posvetite uživanju, uvek možete odabrati i funkciju Do not disturb, odnosno koja će omogućiti da vam u određenom vremenskom periodu ne primate notifikacije. Ovu funkciju možete uključiti po potrebi, odnosno uključiti ili isključiti za ceo dan ili zakazati za određeni vremenski period.

OneHop ova opcija vam omogućava da veoma lako i brzo dodate neku svoju sliku koja će se prikazivati na licu sata, samo je portebno da na vašem Honor satu aktivirate NFC.

Jednostavno izaberite sliku koju želite u galeriji i prislonite sat uz zadnju stranu vašeg telefona kako biste je prebacili na sat.
Evo kako da kativirate ovu funkciju: Settings > OneHop (NFC enable, fast images)

Prethodni tekstSajam TOYOTA Automobila 2021
Sledeći tekstPorsche hronograf, isključivo vlasnicima modela 911 GT3

Leave a Reply