Početna Broj 192 Canon EOS 80D – Više od običnog SLR-a

Canon EOS 80D – Više od običnog SLR-a

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Na veliko oduševljenje svih nas koji se bavimo fotografijom, od kompanije Canon nam je stigao DSLR EOS 80D, koji je do sada, ispunio zaista sva naša očekivanja.

Ako ste ljubitelj snimanja fotografija u pokretu EOS 80D vam to može pružiti jer savršeno hvata momente u izvanrednim i složenim detaljima. Kristalno čistu fotografiju omogućava novi senzor i sistem za auto-fokus za izoštravanje u 45 krstastih tačaka i brzinom rafalnog snimanja od 7 kadrova u sekundi koji trenutno zamrzavaju svaku akciju uz ultimativnu preciznost.

Najbolji telefoni 2019

Činjenica je da nema dobre fotografije bez odgovarajućeg kadra i svetla i zato često mislimo da samo po dnevnom svetlu možemo napraviti dobre fotke. Međutim, upravo performanse aparata i fotografske veštine čine da nastane dobar materijal. EOS 80D je dizajniran da snima u različitim svetlosnim uslovima jer ima prirodni ISO raspon od 100 – 16.000, proširiv do ISO 25.600, a AF sistem će nastaviti da funkcioniše čak i pod mesečevim sjajem. RGB+IR merni senzor sa 7.560 piksela meri obe vrednosti, za vidljivo i za infracrveno svetlo, dajući uvek pravu ekspoziciju.

Ako nemate mnogo iskustva u pravljenju filmova, ovaj aparat vam može pomoći da se oprobate i na ovom polju i dobijete odlične rezultate. Dostizanje tačnog auto-fokusa i glatko fokusirano praćenje izvodi se bez napora zahvaljujući Canon-ovoj jedinstvenoj Dual Pixel CMOS AF tehnologiji. Osetljivost AF brzine i AF praćenja lako može i da se podešava, što daje potpunu kontrolu nad tempom auto-fokusa i odziv kakav odgovara stilu videa koji želite da snimite.

EOS 80D ključne prednosti:
• Kamera koja će odgovoriti na svaki vaš zahtev u bilo kom trenutku
• Zadivljujući kvalitet fotografija i videa u raznim uslovima snimanja
• Sve što vam je potrebno da razvijete svoje fotografske veštine
• Savršena za vašu video-kreativnost
• Lako se povezuje, snima i deli vaše slike i filmove

Što se ergonomije tiče, aparat savršeno leži u ruci, iako je telo solidno čvrtsto napravljeno. Uz uobičajeno postavljene kontrole moguć je pristup svim najčešće korišćenim opcijama i načinima snimanja. Ovakav dizajn kamere nudi mogućnost da doživljaj snimanja potpuno prilagodite sojim potrebama.

Aplikacija Camera Conect omogućava daljinsko snimanje pomoću smartfona kojim se kontroliše aparat. Takođe postoji mogućnost povezivanja i kontrole kamere sa PC računara, bez potrebe za kućnim WiFi ruterom, što doprinosi tome da se fotografije brzo i lako sačuvaju, pregledaju i dele sa bilo kog mesta uz pomoć programa Connect Station CS100. Odlična stvar!

Na osnovu svih činjenica možemo slobono reći da je EOS 80D zaista moćan aparat koji inspiriše i navodi na eksperimentisanje.

Leave a Reply