Početna Broj 195 TEST: Lenovo Moto E3 – Pristupačan svima i praktičan

TEST: Lenovo Moto E3 – Pristupačan svima i praktičan

Prilikom kreiranja Moto E3 smartfona, Lenovo se vodio pristupačnošću i praktičnošću kao glavnim kriterijumima

Momacki auto – Infiniti HEADER

Svi volimo kada uređaji imaju dobar odnos uloženog i dobijenog, ali na kom je nivou taj odnos? To pitanje određuju naši individualni kriterijumi, ali i platežne mogućnosti. Nema sumnje da je Moto E3 sa testa za ogroman broj potencijalnih korisnika taj idealan balans. Bez obzira na cenovnu klasu, imperativ je da svaki telefon bude dopadljiv, čemu je proizvođač posvetio dužnu pažnju, kreiravši ga u blagom retro stilu. Moto E3 više nego zadovoljava kriterijum kvaliteta izrade, naročito zahvaljujući upotrebi Gorilla Glass 3 stakla. Ne samo da je tu otpornost na mehaničke udare, već i specifičan nanos koji smanjuje otiske prstiju i nakupljanje prljavštine na telefonu.

Šta je sa hardverom? Stiže u 5-inčnom izdanju. Ekran rezolucije 1280 x 720 piksela je IPS tipa i budući da se radi o modelu sa slabijim hardverom, dobro je da se nije išlo na veću rezoluciju jer se ovako uspelo očuvati solidno korisničko iskustvo. Naime, Moto E3 ima četvorojezgarni procesor na 1 GHz, u pratnji 1 GB RAM memorije. Na raspolaganju je 8 GB memorije za podatke, kao i microSD slot. Zadnja i prednja kamera od 8 i 5 megapiksela nude sasvim solidno iskustvo u fotkanju.

IFA 2019 IN PAGE

To nije sve, jer se Moto E3 može pohvaliti baterijom od 2800 mAh i odličnom autonomijom. Treba svakako spomenuti i Dual SIM, te Android 6.0 operativni sistem, ali i podršku za 4G konekciju za maksimalno brzu komunikaciju. Sve u svemu, reč je o zaokruženom proizvodu, koji je cenovno praktično svakome dostupan i izdvaja se svojim specifičnim balansom iz mnoštva na izgled sličnih, pristupačnih telefona. Lenovo je ovog puta odradio odličan posao i pogodio suštinu.

Lenovo Moto E3
Dimenzije: 144 x 72 x 8.5 mm
Težina: 140 grama
Procesor: Mediatek MT6735P
Ekran: 5 inča, HD
Kamera: 8 Mpx, 720p@30fps / 5 Mpx, 720p@30fps
RAM: 1GB
Kapacitet memorije: 8 GB, plus microSD do 32 GB
Baterija: 2800 mAh
Povezivanje: micro USB, 3,5 mm audio, BT 4.0
Operativni sistem: Android 6.0
Cena: 20.987 RSD

Leave a Reply