Početna Broj 197 TEST: LG G6 – Ponovo na dobrom putu

TEST: LG G6 – Ponovo na dobrom putu

LG se vratio korenima i napravio telefon koji ima priliku da se ponovo nametne kao omiljena alternativa Samsungovoj perjanici

Momacki auto – Infiniti HEADER

Četiri godine je prošlo otkako je LG sa modelom G2 ušao na velika vrata u svet Androida. Bio je to telefon ispred svog vremena, koji je u tehnološkom smislu nadigrao kompletnu konkurenciju. Usledio je model G3, koji je popravio ključne nedostatke originala, a za njim i G4, koga pamtimo po jednoj od najboljih kamera na mobilnom tržištu. Prošle godine LG je predstavio avangardni model G5, modularni telefon koji se usudio da bude drugačiji i – spektakularno podbacio, uglavnom zbog loše podrške i siromašne ponude modula.

Ove godine, LG je odlučio da se vrati korenima ponudivši telefon jednostavnih linija, sa potpuno ravnom površinom oko ekrana, oštrim ivicama i precizno odrađenim otvorima koji zajedno grade veoma elegantan uređaj. Tasteri su veoma kvalitetni, na bočnoj strani su oni kojima se kontroliše jačina zvuka, dok je taster za otključavanje, u kome je integrisan i čitač otiska prsta, smešten sa zadnje strane. Položaj skenera otiska je, za razliku od onog kod Galaxyja S8, daleko bolje pozicioniran i lakši za korišćenje.

10 saveta Instagram IN PAGE

Leave a Reply