Početna Broj 197 TEST: LG G6 – Ponovo na dobrom putu

TEST: LG G6 – Ponovo na dobrom putu

LG se vratio korenima i napravio telefon koji ima priliku da se ponovo nametne kao omiljena alternativa Samsungovoj perjanici

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Četiri godine je prošlo otkako je LG sa modelom G2 ušao na velika vrata u svet Androida. Bio je to telefon ispred svog vremena, koji je u tehnološkom smislu nadigrao kompletnu konkurenciju. Usledio je model G3, koji je popravio ključne nedostatke originala, a za njim i G4, koga pamtimo po jednoj od najboljih kamera na mobilnom tržištu. Prošle godine LG je predstavio avangardni model G5, modularni telefon koji se usudio da bude drugačiji i – spektakularno podbacio, uglavnom zbog loše podrške i siromašne ponude modula.

Ove godine, LG je odlučio da se vrati korenima ponudivši telefon jednostavnih linija, sa potpuno ravnom površinom oko ekrana, oštrim ivicama i precizno odrađenim otvorima koji zajedno grade veoma elegantan uređaj. Tasteri su veoma kvalitetni, na bočnoj strani su oni kojima se kontroliše jačina zvuka, dok je taster za otključavanje, u kome je integrisan i čitač otiska prsta, smešten sa zadnje strane. Položaj skenera otiska je, za razliku od onog kod Galaxyja S8, daleko bolje pozicioniran i lakši za korišćenje.

Leave a Reply