Početna Tech Choice Best Buy TEST: Moto Z Play – Telefon srednje klase

TEST: Moto Z Play – Telefon srednje klase

Za svakoga ko je zainteresovan za kvalitetan i sveobuhvatan telefon srednje klase, Motorola nudi veoma dobar i pametan izbor – svoj Moto Z Play telefon

1303

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Kada govorimo o odnosu uloženog i dobijenog, obično mislimo na telefone srednje klase. Upravo takav uređaj nam nudi Motorola. Upravo u tom odnosu se krije ključ – kada pogledate specifikacije i mogućnosti ovog telefona, sasvim je logično da se nađe na najužoj listi potencijalnih kandidata za vaš novi uređaj. No, što je mnogo važnije, sve to skupa funkcioniše u jednoj skladnoj, dobro odmerenoj celini koja prevazilazi pojedinačne karakteristike.

Dobre specifikacije uključuju veoma dobar i upotrebljiv hardver, kao i dopadljiv dizajn. Moto Z Play koristi Gorilla Glass 3 staklo, koje daje viši stepen izdržljivosti i otpornosti na ogrebotine i fizičke udare. Njegov 5.5-inčni ekran se može podičiti rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, što daje više nego dobrih 403 piksela po inču. Ne samo da je gustina prikaza dovoljno velika, već je reč o Super AMOLED ekranu sa fantastičnim sposobnostima po pitanju prikaza boja i kvaliteta slike uopšte.