Početna Broj 205 TEST: Samsung Galaxy A6 i A6+ : Mešanje karata usred Galaksije

TEST: Samsung Galaxy A6 i A6+ : Mešanje karata usred Galaksije

Samsung je najavom novih telefona Galaxy A serije definitivno promešao karte, donoseći miks koji će bez sumnje naći puno poklonika

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Samsung se našao pred značajnim izazovom. Potrebno je odogovoriti na uporne i neprekidne izazove velikog broja proizvođača u svim kategorijama, ali se srednja klasa izdvojila kao poprište najbespoštednije bitke. Veliki broj korisnika smatra da je danas uređaj srednje klase sasvim dovoljan, čak i kao dugoročno rešenje, a tu je i veliki pritisak kineskih proizvođača smartfona koji su tek priča za sebe. Jedno je sigurno – danas za pristojne pare možete kupiti veoma, veoma dobar smartfon.

Odgovor na sve te izazove i izazivače jeste nova linija u okviru Galaxy A serije. Pored modela sa neparnim oznakama (A3, A5, A7) koje smo upoznali prethodnih godina, ove godine se uvode i varijante sa parnim oznakama (A6, A8…) koji imaju zadatak da popune neke tržišne niše koje Samsung smatra značajnim. To znači da novi Galaxy A6 i A6+ modeli imaju neke veoma dobre i zanimljive karakteristike, koji ih mogu učiniti zanimljivim svima koji žele da priušte sebi telefon srednje klase prestižnog brenda.

Leave a Reply