Početna Broj 199 TEST: Tesla Smartphone 9.1 – Prvi domaći telefon sa premium garancijom

TEST: Tesla Smartphone 9.1 – Prvi domaći telefon sa premium garancijom

Panasonic TV

Od telefona smo postali zavisni, to je već očito, priznali ili ne. Pitanje je koliko duboko smo se povezali, šta nam sve zavisi od te spravice i koliko često se konsultujemo sa našim dragocenim parčetom stakla, metala, silicijuma i još po nečeg. Da li smo umereni? Mudri ljudi kažu da ne treba preterivati.

Za ljude koji imaju meru, Tesla 9.1 predstavlja interesantan izbor. Radi vredno i ne žali se. Neće vas iznenaditi otkazivanjem kada vam je najpotrebniji. Od prošle godine, kada je predstavljen Tesla 9, porastao je, dobio bolji procesor i više memorije. Ukratko, napredovao u svakom segmentu. Sada ima 4/64 GB, ili kada oduzmemo sistemske fajlove, oko 2/40 GB, što je dosta prostora za programe, muziku i video.

TOP 5 App za bolje pamcenje

U pakovanju se dobija i zaštita za staklo (već je postavljena na ekran) i providna silikonska futrola za telefon, kako bi vaš ljubimac bio zaštićen sa svih strana.

MediaTek procesor startuje igre bez obzira koliko su zahtevne. Očekivano, neće se videti svi detalji kao na flegšip telefonima, ali će igre raditi. Dobar WiFi signal je nešto čemu se svi nadaju kada kupuju nov telefon. 9.1 nas je oduševio brzinom i stabilnošću veze. U kombinaciji sa velikom internom i RAM memorijom, lako smo preuzimali sadržaj s interneta.

Leave a Reply