Početna Gadgets ThinkPad sa AMD Ryzen PRO mobilnim procesorom

ThinkPad sa AMD Ryzen PRO mobilnim procesorom

Novi ThinkPad T495, T495s and X395 laptopovi sa AMD Ryzen 7 PRO mobilnim procesorima do druge generacije.

Proširene funkcije za svet koji se menja

Kako se radni prostori razvijaju, krajnji korisnici žele pametnije, bezbednije uređaje koji pružaju funkcije i prednosti koje su njima najvažnije prilikom svakodnevnog korišćenja laptopa.

Bilo da je na poslu ili u pokretu, osoblje će dobiti izvanredne performanse sa Ryzen 7 PRO mobilnim procesorima do druge generacije i sa Radeon Vega grafikama, dizajniranim da povećaju produktivnost, poboljšaju multimediju i pojačaju energetsku efikasnost u cilju izuzetnog korisničkog doživljaja.

Unapređeni Radeon FreeSync tehnologijom, korisnici će iskusiti predivan kvalitet piksela i fluid frame refresh rate, praktično bez seckanja – savršeno za snimke, prezentacije i lagan PC gejming u slobodno vreme.

Dodavanjem dodatne procedure protiv udara nakon ubrzanja na naše već iscrpne ThinkPad Mil-Spec testove, ova nova linija laptopa je dovoljno čvrsta da izdrži izazove teškog radnog dana.

Ovo, zajedno sa svim karakteristikama koje su usmerene ka klijentima, je razlog zbog kog ThinkPad nastavlja da vodi kada je upitanju transformacija na radnom mestu, omogućavajući pametnije poslovanje.

Leave a Reply