Početna Broj 194 Tiho, tiše… – Logitech najtiši miševi

Tiho, tiše… – Logitech najtiši miševi

Dva tiha i kvalitetna miša za kancelarijsku upotrebu i noćni rad

Panasonic TV

Od sve buke koju stvaraju računari, računajuči šum ventilatora, motora čvrstih diskova i prstića koji trče po tastaturi, čini se da ništa nije toliko upadljivo kao zvuk kliktanja koji proizvode tasteri miša. Uzimajući u obzir statistički podatak da jedan prosečan korisnik računara tokom osam sati rada u kanceriji pritisne prstom tasteru miša i do nekoliko hiljada puta, jasno je zbog čega je nekome palo na pamet da kontruiše bešumnu varijantu omiljene upravljačke periferije.

Logitech ima nekoliko taze bešumnih modela u opticaju, a za ovu priliku mi smo odabrali dva. M220 Silent je osnovni, svedeni model simetričnog dizajna koji će podjednako dobro odgovarati i levorukim i desnorukim osobama. Kvalitet izrade je na očekivano visokom nivou: plastika je čvrsta, utegnuta i prijatna na dodir i sve linije su zaobljene tako da miš veoma dobro naleže na dlan, a zahvaljujući maloj masi praktično se ne oseća prilikom odizanja s podloge i ne dovodi do zamaranja ruke posle dužeg korišćenja. Doduše, korpulentnijim korisnicima možda neće odgovarati relativno male dimenzije kućišta.

Najbolji telefoni 2019

Logitech M220 Silent
+ kvalitet izrade
+ autonomija
– samo osnovne mogućnosti
– male dimenzije

Logitech M220 ima dva tastera i točkić sa mikroprekidačem, veoma je precizan i ostavlja utisak pouzdanog uređaja koji će imati dug radni vek. Zahvaljujući tehnologiji Logitech Advanced Optical Tracking i senzoru rezolucije 1000 DPI dobija se izvrsna preciznost na svim uobičajenim podlogama. Čak i tokom igranja dinamičnih igara nismo imali većih problema (ovde, naravno, ne računamo profesionalne igračke sesije, za koje Logitech ima daleko bolje rešenja). Za rad koristi jednu AA bateriju koja bi trebala da obezbedi oko godinu i po dana autonomije.

Leave a Reply