Početna Broj 194 TOP 10 DRONOVA 2017 – Za amatere

TOP 10 DRONOVA 2017 – Za amatere

Svaki početak je težak, pa tako i upravljanje dronovima. Zbog toga vas upućujemo na spisak lako upravljivih i/ili vrlo povoljnih letelica s kojima početak nije težak

ATV & NAUTICA 2020

1. Nacional Geographic Quadcopter Drone: Zahvaljujući auto orijentaciji kao i lakim upravljačem sa flip dugmićima ovaj dron je veoma lagan za upravljane tokom leta. Radi sjajno i unutra kao i napolju zbog 6‑gyro stabilizacije i oraničenja visine letenja. Domet kontrole do 120 metara, sa 10 minutnim letom sa samo jednim punjenjem. Ovaj dron može da sleti i poleti samo pritiskom jednog dugmeta. Dolazi sa lepim slikovitim upustvom sa veoma jednostavnim instrukcijama.

2. Syma X8C Venture: Opremljen sa najnovijim 6-to osnim kontrolnim sistemom i 3D zaključavanja, Syma X8C ima pametnu funkciju Orijentacione Kontrole (IOC) i HD kameru od 2 megapiksela. Raznobojna svetla vam omogućavaju zabavu kako danju tako i noću. Dolazi sa zaštitnicima za propelere tako da ih možete sačuvati u slučaju pada u toku leta. Otporan je na vetar i može leteti napolju i unutra oko 7 minuta.

ATV & NAUTICA 2020

Leave a Reply