Početna Gadgets TOP 5 Satova za putnike u 2018.!

TOP 5 Satova za putnike u 2018.!

Bez obzira na vaš ukus kada su u pitanju ručni satovi – pametni ili jednostavan sat, skup ili jeftin – ovi modeli su napravljeni za modernog putnika.

ATV & NAUTICA 2020

Stavljanje sata na vašu ruku nije isto kao nekad. Većina ljudi jednostavno izvadi telefon iz džepa kada žele da provere koliko je sati. Šteta: Kao što će vam iskusni putnici reći, pravi sat vam može puno pomoći tokom vašeg putovanja, bez obzira da li ste na putu ili odmarate pored okeana. Da bi vam demonstrirali o čemu pričamo, izabrali smo i testirali 5 satova koji su napravljeni za putovanja.

Apple Watch Series 3

Pametni sati koji pomera granice

ATV & NAUTICA 2020

Apple Watch Series 3 je fenomenalan saputnik. Otporan je na vodu, tako da ga ne morate skidati kada se odlučite za kupanje na moru ili bazenu vašeg hotela. U stanju je da prima navigaciona uputstva, što ga čini savršenim ako ne želite da izgledate kao turista u nepoznatom gradu. Ako ste spremni da platite za LTE verziju, možete slobodno ostaviti mobilni telefon kod kuće i dalje biti u stanju da slušate muziku sa interneta, primate elektronsku poštu i šaljete SMS poruke.
Cena $329-1,399

Leave a Reply