Početna Broj 200 Top 9 gedžita “Must Have” za put!

Top 9 gedžita “Must Have” za put!

Godišnji odmori su zabavni, ali stizanje do destinacije i delimičan gubitak udobnosti koje imate u putu je loša strana. Potom se morate nekako zabaviti, nadajući se da vam se prtljag neće izgubiti i da nećete zaboraviti vaš omiljeni gedžet prilikom putovanja.

Young handsome man in 20s standing beside glass wall in modern airport terminal, talking on smartphone, travelling with luggage bag, wearing casual style clothes, side view, copy space

Dodaci sa ove liste će vam pomoći da prevaziđete navedene probleme. Oni će vam takođe pomoći da vam putovanje prođe što ugodnije, da vam uređaji budu spremni i napunjeni i da vaš telefon preživi potapanje u vodu.

Dodatna baterija velikog kapaciteta
Eksterni punjači baterija su postali popularni, ali zato što sa porastom snage koju nude raste i njihova veličina tako da se većina ljudi odluči za kupovinu manjeg uređaja. Uložite malo više para u malo veću bateriju koja poseduje mnogo veći kapacitet. Teži oko 500 gr, ali ima mogućnost da napuni prosečan telefon nekoliko puta. Nema ništa gore nego kad brinete da li imate dovoljno baterije da stignete na odredište, osim kada propustite vaš let. Osim toga, ako baterija poseduje dve USB utičnice takođe možete pomoći i prijatelju koji putuje sa vama.

Leave a Reply