Početna Gadgets Transformers modularno kućište za pametne telefone

Transformers modularno kućište za pametne telefone

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Ukoliko niste strpljivi da sačekate projekat Ara da bi osetili u ruci kako funkcioniče modularni telefon možete da probate Nexpaq, modularno kućište koje pretvara vaš iPhone, Samsung Galaxy S5 ili S6 u modularni pametni telefon. Funkcioniše tako što vam je na raspolaganju sloboda postavljanja i uklanjanja vama bitnih funkcija po želji.

Kućište čini dva dela: osnova kućišta koje možemo da pohvalimo zbog baterije od 1000 mAh i polja za dodatnih 6 modula i module. Moduli imaju namenske konektore pomoću kojih ugrađujete ili skidate sa telefona dodatnu memoriju, lampu i ostale funkcije u fizičkom obliku. U ovom trenutku postoji 12 modula u ponudi: baterija od 400 mAh, zvučnik, LED lampa, microSD čitač kartica, senzor za temperaturu i vlažnost, “hotkey” taster da što lakše dođete do vaše omiljene alikacije ili funkcije na telefonu, USB fleš, senzor za kvalitet vazduha, hard disk od 64GB o modul za analizu svežine daha. Interesantno je da kupljeno kućište možete koristiti i kada zamenite telefon sve dok je ono kompatibilno sa tim modelom. Ukoliko se odlučite za ovu igračku dobro pročitajte sav sitan text pre nego što iskeširate $109.

Najbolji telefoni 2019

Nexpaq-Modular-Smartphone-Case-image-3

Kako god zvučalo, caka kod ovog modularnog kućišta je da je dostupno samo za navedena tri premium modela dok se ne probije na tržište, a u skorijoj budućnosti se očekuje da će biti dostupno za više modela. Trenutna ponuda kućišta dostupna je na Kickstarter sajtu.

Leave a Reply