Za mnoge korisnike, era klasičnih slušalica je odavno prošla.
Udobnost i sloboda koju vam pružaju bežične slušalice, uz vrhunski kvalitet zvuka, ne mogu se ni uporediti sa zapetljanim kablovima i „gađanjem pravog ugla“ da bi slušalice radile kako treba.

Ipak, ukoliko pogledamo koliko mogućnosti za punjenje poseduju Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice postavlja se pitanje – da li klasične slušalice poseduju ikakvu prednost u odnosu na bežične?

Huawei FreeBuds 3 su prve bežične slušalice koje poseduju OpenFit dizajn koji doprinosi komfornijem korišćenju, kao i Active Noise Cancellation tehnologiju za aktivno poništavanje buke u vašoj neposrednoj okolini.

Uz to, Huawei FreeBuds 3 vam nude čak tri mogućnosti za punjenje, što znači da uvek možete imati dovoljno baterije za slušanje muzike ili obavljanje poziva.
Od svog pojavljivanja na tržištu dostupne su u dve boje – crnoj i beloj, a od 1. februara dostupne su i u crvenoj boji.

Huawei FreeBuds 3 slušalice nude vam mogućnost punjenja na tri različita načina, a to su: klasično – korišćenjem kabla za punjenje; bežično – preko postolja za bežično punjenje i obrnuto punjenje – korišćenjem pametnog telefona koji je za to kompatibilan.

Zasnovane na tehnologiji brzog punjena, Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice vam nude 2W SuperCharge tehnolohiju.

Testovi kompanije Huawei pokazuju da se futrola za FreeBuds 3 može napuniti do 70% za samo pola sata, korišćenjem USB Type-C kabla.
Koji god način punjenja da odaberete, možete biti sigurni u to da će biti pune i spremne za korišćenje u bilo kom trenutku.

Vaše je samo da odaberete neku od dostupnih boja i uživate u bezbrižnom korišćenju i kvalitetnom zvuku vaših omiljenih pesama.

Huawei FreeBuds 3 možete pronaći u slobodnoj prodaji po ceni od 24,999 dinara.

Prethodni tekstDMH-WT8600NEX – Linija bežičnih Pioneer proizvoda koji podržavaju CarPlay uključuje premijum lebdeći risiver dijagonale 10,1 inča
Sledeći tekstToyota za TAXI prevoznike!

Leave a Reply