Početna Gadgets Unapređeni HTC: U11

Unapređeni HTC: U11

HTC je u Srbiji zvanično predstavio svoj najnoviji „flegšip“ model – HTC U11. Ovaj pametni telefon kombinuje novu revolucionarnu interakciju stiskanjem uređaja sa zadivljujućim tečnim dizajnom, inteligentnim audio sistemom, neverovatnim kamerama i višestrukim virtuelnim asistentima.

HTC Edge Sense predstavlja potpuno novu i revolucionarnu tehnologiju interakcije sa telefonom, jer je jednostavnim stiskom moguće fotografisati, otvarati Facebook ili bilo koju drugu vama omiljenu aplikaciju. Uz to HTC Edge Sense vam omogućava napredno upravljanje uz kraći i duži stisak koji pružaju dodatnu funkcionalnost. A kako je Edge Sense baziran na stvarnom pritisku na ivice uređaja, može se koristiti u skoro svim situacijama – dok nosite rukavice, kao i kada pada sneg ili kiša.

HTC U11 poseduje impresivnu „tečnu“ staklenu površinu koja je napravljena slaganjem visoko reflektujućih slojeva minerala na zadnjoj strani telefona. Na taj način, dobijen je novi, „bez ivica“, zakrivljeni dizajn koji se odlikuje čvrstoćom kao i živim bojama koje se prelivaju svakim vašim pokretom. S prednje strane se nalazi stakleni ekran dijagonale 5,5 inča (14cm) sa Quad HD rezolucijom koji pruža jasnu sliku živih boja i neverovatno realnu reprodukciju boja u bilo kojim uslovima osvetljenja, čak i na direktnom suncu. Na ovom ekranu nećete videti isečene slike ili izobličen prikaz na ivicama, koje možete sresti na zakrivljenim ekranima.

HTC U11 je otporan na vodu, pa se ne morate plašiti prskanja, prosipanja ili padova u vodu.

HTC U11 dolazi sa najnovijom verzijom tehnologije HTC USonic, koja sada i eliminiše buku iz okoline (Active Noise Cancellation – ANC), a ima i mogućnost skeniranja vašeg unutrašnjeg uva pomoću napredne ultrazvučne tehnologije. Tako se dobija neverovatno lično iskustvo slušanja sa zvukom oblikovanim specijalno za vas. HTC BoomSound Hi-Fi Edition zvučnici su takođe poboljšani. Promenjen je dizajn zvučnika kako bi bili jači i sa boljim dinamičkim opsegom zvuka.

Na nezavisnom testiranju DxOMark, HTC U11 je dobio najvišu ikad datu ocenu jednoj kameri u pametnom telefonu. HTC-ov sistem optičke stabilizacije slike i super brzi auto-fokus, poput onog u DSLR aparatima, u svim uslovima osvetljenja omogućavaju kameri da pravi oštre fotografije i glatke video snimke. Poboljšana je i ekspozicija proširenim dinamičkim opsegom, a tu je i HDR Boost koji daje jasniju, balansiraniju sliku.

Prednja kamera sada kombinuje visoku rezoluciju od 16 Mpx i našu UltraPixel svetlosnu osetljivost kako biste dobili vrhunske selfije i noću i danju. Takođe koristi moćnu HDR Boost tehnologiju i eliminaciju šuma kao i glavna kamera.

HTC U11 poseduje čak tri inteligentna prijatelja: HTC Sense Companion, Google Assistant i Amazon Alexa. HTC Sense Companion je sada pametniji nego ikad do sad, pa će tokom vremena upoznati vas i vaše navike, kako bi vam olakšao svakodnevne aktivnosti. HTC U11 radi na najnovijoj verziji Android operativnog sistema, koji uključuje i Google Assistant, korisnog ličnog asistenta koji koristi Google pretragu i servise. Ovaj model je i prvi telefon na tržištu sa glasovnim pristupom Amazonovom servisu Alexa. Ovaj servis je trenutno dostupan korisnicima u SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu i Nemačkoj.

HTC U11 je prvi telefon koji će na svim tržištima, uključujući i srpsko, imati Qualcomm Snapdragon 835 mobilnu platformu. U pitanju je osmojezgarni procesor neverovatnih karakteristika i izvanredne autonomije. Svaki HTC U11 ima UFS 2.1 koji uparen sa ekstremno brzim procesorom daje i najbrže memorijske rezultate.

HTC U11 poseduje 4 GB RAM i 64 GB prostora za čuvanje podataka, kao i dodatni microSD slot za dodatnu memoriju. Ovaj model takođe poseduje čitaš otiska prsta za dodatnu sigurnost i privatnost.

Leave a Reply