Xiaomi je nedavno predstavio Xiaomi 12 Lite za međunarodna tržišta. Sa elegantnim dizajnom koji podrazumeva debljinu od samo 7,29 mm i težinu od samo 173 g, Xiaomi 12 Lite je neverovatno udoban za držanje u ruci.

Zadnji deo je opremljen mat prelivom boje koji oscilira sa svetlom. Boja se proteže preko ravnih ivica za jednostavnu, ali prefinjenu estetiku. Na zadnjoj strani su tri elegantno postavljene zadnje kamere sa metalnim prstenom koje prenose pojačan osećaj luksuza.

Predstavljajući modernu paletu boja, prefinjen dizajn Xiaomi 12 Lite ističe se u tri zadivljujuće boje – Lite Green, Lite Pink i Black, dajući priliku svima nama da se izrazimo.

Trostruka kamera Xiaomi 12 Lite modela je na studijskom nivou, uz glavnu kameru od 108 MP koju pokreće veliki HM2 senzor, ultraširokougaonu kameru od 8 MP i makro kameru od 2 MP koja snima slike visoke definicije sa detaljima iz bilo kog ugla. Prednja kamera od 32 MP ima GD2 senzor i mogućnosti autofokusa, omogućavajući ultra jasne selfije sa prefinjenom jasnoćom i bojom.

Xiaomi 12 Lite je opremljen Snapdragon 778G čipsetom za pružanje 5G performansi na nivou flagship modela. Baterija od 4.300 mAh na Xiaomi 12 Lite lako podržava celodnevnu upotrebu, dok turbo punjenje od 67 W napaja do 100% baterije za samo 41 minut kako biste ostali u pokretu.

Xiaomi 12 Lite dolazi sa AMOLED ekranom od 6,55” i poseduje HDR10+ i Dolby Vision tehnologije koje donose prvoklasno iskustvo gledanja. Xiaomi 12 Lite takođe uključuje par stereo zvučnika i Dolby Atmos prostornu audio tehnologiju za impresivno iskustvo slušanja.

Prethodni tekstTOP LISTA 2023.
Sledeći tekstTOP 5: Tehnoloških funkcija koje čuvaju vaš automobil

Leave a Reply