Početna Broj 186 Urban Armor Gear futrola za LG G4

Urban Armor Gear futrola za LG G4

Ako hoćete da sačuvate telefon, nudimo vam konkretnu zaštitu, ali onda zaboravite na njegov prvobitni izgled

blank
ATV & NAUTICA 2020

Kada kupite telefon, prva sledeća stvar o kojoj razmišljate je kako ga zaštititi od slučajnih udaraca, padova, ogrebotina… Koliko god da ste telefon birali po njegovoj spoljnoj lepoti, prekrićete ga nečim i skloniti od lica javnosti, dokle god ga koristite.

Kada je LG prošle godine predstavio prvi telefon sa kožnim poklopcem baterije, svima se svidela prirodna alternativa metalu i staklu. Druga strana medalje je da je to osetljiva površina, sklona habanju. Da biste zaštitili tako lep i jedinstven telefon, možete otići u drugu krajnost.

ATV & NAUTICA ATV

Firma UAG (Urban Armor Gear), o čijim proizvodima smo već pisali u magazinu, zna kako da budete bezbrižni tokom upotrebe modela LG G4. Njihova futrola će vizuelno potpuno promeniti G4, on će postati za broj veći, i nekoliko klasa čvršći i otporniji na iznenadne udarce. Srećom, to ne menja drastično ukupnu težinu, jer je futrola laka kao perce.

Telefon lako i potpuno ulazi u futrolu – jedva se skida, a i tada je velika šansa da ćete skinuti i originalni (kožni) poklopac baterije, koji morate naknadno odvajati od UAG zaštite. Ne brinite, izvodljivo je! Kada je „na radnom zadatku“, futrola ozbiljno shvata svoje obaveze – svi tasteri, zvučnik i kamera/blic su pristupačni i ne ometa se njihova funkcionalnost. Futrola je iz jednog dela, ali je mudro koncipirana, tako da postoje delovi koji apsorbuju silu udarca, kako telefon ne bi trpeo. Kako je G4 „uhvaćen“ i sa prednje strane, prisutna je zaštita i za frontalni deo.

Zajedno sa futrolom postoji i dodatak za ekran, kao još jedan vid zaštite od grebanja i lomljenja displeja. Možete izabrati neku od četiri boje (kobalt, magma, pepeo i led) i osvežiti svog mezimca.

Leave a Reply