Početna Broj 196 Veoma različit. Veoma BlackBerry

Veoma različit. Veoma BlackBerry

TL-10 saveta za Instagram HEADER

TCL Communication kompanija je predstavila novi Blackberry nazvan KEYone. Ovo je prvi Blackberry pametni telefon proizveden od strane TCL Communication kompanije pod novim ugovorom licenciranja potpisanim u decembru 2016 godine sa Blackberry Limited. KEYone koristi najbolje od BlackBerry Limited softvera i bezbednost, sa obavezom TCL Communication da isporučuje kvalitetne i pouzdane pametne telefone korisnicima širom sveta.

Sa dijagonalom ekrana od 4.5 inča, prekrivenim sa Corning Gorilla 4 staklom, KEYone kombinuje ekran osetljiv na dodir sa fizičkom tastaturom kako bi korisnici imali više korisnog prostora za kucanje nego kod tipičnog pametnog telefona sa ekranom od 5.5 inča.

Najbolji telefoni 2019

Sa BlackBerry KEYone možete zaboraviti na ono što znate o tastaturama. Tastatura uređaja reaguje na dodir, čineći surfovanje internetom, čitanje elektronske pošte i pisanje poruka mnogo lakšim i intuitivnijim. Ova tastatura se takođe može prilagoditi kako bi lansirala čak 52 prečiće, kao što je pritiskanje tastera „i“ radi vašeg dolaznog sandučeta ili „m“ radi pristupa mapama; omogućavajući još lakše korišćenje.

BlackBerry KEYone dolazi sa nekoliko funkcija i bezbednosnih poboljšanja što čini ovaj pametni telefon očigledno BlackBerry proizvodom. Dolazi sa Android 7.1 operativnim sistemom, što daje korisnicima pristup kompletnoj Google Play prodavnici i aplikacijama. Takođe, dolazi opremljen sa BlackBerry Hub aplikacijom koja spaja sve vaše poruke na jednom objedinjenom mestu; uključujući elektronsku poštu, tekstualne poruke i sve naloge na društvenim mrežama.

Ovaj uređaj dolazi opremljen sa DTEK aplikacijom koja nudi konstantno praćenje sigurnosti i zaštitu vašeg operativnog sistema i aplikacija, obaveštavajući vas kada je privatnost ugrožena i šta možete poduzeti kako bi poboljšali sigurnost. Možete brzo videti celokupni rejting bezbednosti vašeg uređaja i pruža vam jednostavan pristup kako bi lako poboljšali vaš bezbednosni status.

Leave a Reply