Početna Broj 196 Veoma različit. Veoma BlackBerry

Veoma različit. Veoma BlackBerry

ATV & NAUTICA 2020

TCL Communication kompanija je predstavila novi Blackberry nazvan KEYone. Ovo je prvi Blackberry pametni telefon proizveden od strane TCL Communication kompanije pod novim ugovorom licenciranja potpisanim u decembru 2016 godine sa Blackberry Limited. KEYone koristi najbolje od BlackBerry Limited softvera i bezbednost, sa obavezom TCL Communication da isporučuje kvalitetne i pouzdane pametne telefone korisnicima širom sveta.

Sa dijagonalom ekrana od 4.5 inča, prekrivenim sa Corning Gorilla 4 staklom, KEYone kombinuje ekran osetljiv na dodir sa fizičkom tastaturom kako bi korisnici imali više korisnog prostora za kucanje nego kod tipičnog pametnog telefona sa ekranom od 5.5 inča.

ATV & NAUTICA 2020

Sa BlackBerry KEYone možete zaboraviti na ono što znate o tastaturama. Tastatura uređaja reaguje na dodir, čineći surfovanje internetom, čitanje elektronske pošte i pisanje poruka mnogo lakšim i intuitivnijim. Ova tastatura se takođe može prilagoditi kako bi lansirala čak 52 prečiće, kao što je pritiskanje tastera „i“ radi vašeg dolaznog sandučeta ili „m“ radi pristupa mapama; omogućavajući još lakše korišćenje.

BlackBerry KEYone dolazi sa nekoliko funkcija i bezbednosnih poboljšanja što čini ovaj pametni telefon očigledno BlackBerry proizvodom. Dolazi sa Android 7.1 operativnim sistemom, što daje korisnicima pristup kompletnoj Google Play prodavnici i aplikacijama. Takođe, dolazi opremljen sa BlackBerry Hub aplikacijom koja spaja sve vaše poruke na jednom objedinjenom mestu; uključujući elektronsku poštu, tekstualne poruke i sve naloge na društvenim mrežama.

Ovaj uređaj dolazi opremljen sa DTEK aplikacijom koja nudi konstantno praćenje sigurnosti i zaštitu vašeg operativnog sistema i aplikacija, obaveštavajući vas kada je privatnost ugrožena i šta možete poduzeti kako bi poboljšali sigurnost. Možete brzo videti celokupni rejting bezbednosti vašeg uređaja i pruža vam jednostavan pristup kako bi lako poboljšali vaš bezbednosni status.

Leave a Reply