Početna Broj 201 Viša matematika – TEST: Honor 9

Viša matematika – TEST: Honor 9

Novi model brenda Honor iznova definiše pojam dobre kupovine, nudeći mogućnosti premium telefona po osetno nižoj ceni

Panasonic TV

Honor pametni telefoni ne zahtevaju posebnu najavu jer na domaćem tržištu uspešno bitišu već nekoliko godina. Ovaj brend nas svake godine iznenađuje kvalitetnim telefonima koji po ceni uređaja srednje klase nudi performanse daleko skupljih telefona. Lane nas je Honor 8 oduševio kvalitetno izradom i mogućnostima koje nisu mnogo zaostajale za modelom P9. Za ovu sezonu Huawei je pripremio još lepše iznenađenje.

Honor 9 je, uslovno rečeno, Huawei P10 odeven u karakteristično Honor ruho, po značajno nižoj ceni. Izuzimajući Gorilla Glass zaštitu nešto starijeg datuma (verzija 3) i Leica sočiva, koja ostaju ekskluziva high-end modela, sve ostale karakteristike su na nivou ili i bolje od aktuelnog lidera serije P.

ATV & NAUTICA 2020

Što se dizajna tiče, Honor 9 je jedan od najlepših smartfona koji se trenutno mogu kupiti. Kombinacija zakrivljene staklene površine i metalnog okvira, idealnih proporcija i težina kućišta pruža fantastičan osećaj u ruci, kao i neophodnu praktičnost pri nošenju u džepu – utisak je kao da držite filigrantski obrađen oblutak, zbog čega ćete ga držati u ruci možda i više nego što bi trebali. Staklene i pedantno ispolirane metalne površine su sklone grebanju, pa preporučujemo da telefon odenete u neku silikonsku masku, koja će ujedno smanjiti mogućnost lomljenja stakla pri udaru u podlogu. Zbog visokog sjaja i prednja i zadnja površina je sklona sakupljanju otisaka, pa nije zgoreg imati pri ruci i nekakvu nežnu krpicu.

Leave a Reply