Početna Gadgets Za one koji vole da uživaju u muzici – Beoplay M5

Za one koji vole da uživaju u muzici – Beoplay M5

Beoplay M5 pruža ljudima jednostavan način da uživaju u muzici koju vole, sa izvanrednim B&O kvalitetom. Zvučnik je presvučen tkaninom koja naglašava njegov dizajn i omogućava mu da se uklopi u svako okruženje.

Gornji deo zvučnika je disk napravljen od aluminijuma, koji je brušen i anodiziran kako bi dobio mat i luksuzan izgled. Disk pruža najosnovniju funkcionalnost i upravljanje zvučnikom. Lagano zarotirajte disk u bilo kom pravcu kako bi pojačali ili smanjili jačinu zvuka a on će se lagano vratiti u početni položaj – ne prebrzo ili presporo, već tačno kako treba, što svedoči o savršenoj funkcionalnosti dizajna. Nežan pritisak na disk pauzira ili pušta muziku, dok će ista radnja aktivirati Beoplay M5 zvučnik ako on već nije aktivan.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Beoplay M5 emituje pravi omnidirekcioni zvuk koji se prostire u rasponu od 360 stepeni i omogućava vam da uživate u savršenom zvuku bez obzira gde se nalazite. Tri ravnomerno raspoređena visokotonca, jedan srednjetonac i snažan niskotonac od 5 inča koji svu svoju snagu usmerava na dole, svu snagu emituju na sve strane zvučnika.

Beoplay M5 dolazi sa ugrađenom Chromecast funkcijom kako bi mogli puštati milione pesama sa više od 100 servisa za puštanje kao što su Spotify, Google Play Music ili Pandora. Chromecast funkcija vam omogućava da povežete više od jednog uređaja sa vašim zvučnikom i da koristite vaš telefon dok u isto vreme puštate muziku sa njega. Javite se na telefonski poziv, igrajte igricu ili pošaljite poruku bez prekidanja muzike.

Leave a Reply